♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, November 10, 2009

Weekend ~ke Utara...

Kali ni balik kampung & pulang dengan keta nih...hikss...hubby terpaksa bw keta ni dari kampung amik aku kt Penang sebab cuaca hujan jerk, dier kan balik kampung tengok ayah dier hari tu dengan motor. Sabtu baru kitorang balik ke Selama, kampung aku...hehehe..
P1080147 Kembali bertemu….windu terubat sudah…kahhh..

P1080132
P1080133
P1080134 Tak de citer…layan gambor je lah..(on the way nak ke Utara)



P1080162
P1080163Kat rumah Tok Wan aku, ada perbincangan psl program family day tuh…dasat2, hebat sgt ka?kahhh… Lepas tuh nak gerak ke kampung iwan lak…rush hour tul..



20102009 20102009_003Sampai Penang dah…dari Baling……Alhamdullilah Ayah Iwan dah discharge hari senin kelmarin. Harap2 Ayah cepat sembuh sepenuhnya..



^~^ banyak permandangan awan la plak....aku sukerr..^~^

44 comments:

Cik Wanie said...

bila nak ke Alor Setar plak nie,
blh ar jumpa2 kan,
hik hik hik:)

10 said...

alhamdulilah... ayah dah sihat ek?

cantek la gambar awan... org pun suka... hihhihiiii...

zura@iwan said...

Cik Wanie~

hehehe..insyaAllah nnti ada jodoh bleh kite jumpe yer..hehehe

zura@iwan said...

10~

aaa dh kuar spetal dh la...blm sembuh sepnhnya tuh...

tu arr...akak pon suker..

LoVEaQshA said...

erm cantek btl gmbr pemandangan tue..biru jer mata melihatnyer!~!

wah lomantik2 ngn abe iwan yer stlh lm xbertemu..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik jerk pemandangan tue kan..sejuk mata memandang...sukaaaaaaaaaa rindu la kat kedah..nak balik baling..xsabar nak tunggu raya haji nie..

mamamiera said...

huiyoo..
gamba zura dok kat pangkuan cik abg xbleh tahan..
jelez i u.. sejak dah kawin ni, xde 1 p0n pic i laki bini yg begitu2..

alyyani said...

weekend lepas pun bali kampung. tp melepek je kat umah sebab letih sgt. huhu.. pandai ko amik gmbr pemandangan la..

wantie said...

alhamdulillah dah discharge your father in law yer...

Aku agak kan... mesti meriah korang punya familly day tue. Jgn lupa citer kat kitorang ttg kemeriah family day tu nanti yer..

zura@iwan said...

LOVEaQsha~

tu arrr akak tgk lawa trs arr shoot..hikss..

kahhh...lomantik sokmo..

zura@iwan said...

PURPLE~

aaa suker sgt....tnmpk kindahan awan tuh...trs kita shoot jerk..

wooo blk baling ke? raya ke brp?

zura@iwan said...

mamameira~

ala u nih...buat i shy2 la..hikss...
abe i yg pggil srh duk atas pangkuan dier...x kan nk tolak kan..ahakss..

jgn jelez...ada la nnti dpt bgmbr cgitu..

neezareef said...

lampu limpah pn jd mangsa ha..hehe..akak doakan ayah iwan cpt sembuh ya

zura@iwan said...

alyyani~

weii....aku sbb byk mende nk kena buat...tu yg ke sana ke sini tuh..letih gk la...

zura@iwan said...

wantie~

tu ar...alhamdullilah dh discharge pon...sng hati sket la...wpon x spenuhnya..

tak tau la wei meriah ka x...hrp2 cm tu la..kalu x meriah pon buat la meriah..x ramai pon x per...

zura@iwan said...

neezareef~

tu la psl kak...lampu tu pon jg mangsa "shoot" sy..kahhh

tenkui akak..

el said...

alhamdulilah ayah iwan dah ok
semoga sihat sllu ok uncle..hehehe

zura@iwan said...

el~

alhamdullillah....
tenkui sahabat..

[-suziey-] said...

amboih kemain posing romantik2 eh..hehehe:p terubat sudah ka rindu anda..hehe:p

zura@iwan said...

suziey~

kahhh....lomantik smntara bleh..hikss..

sudah terobat daaa...

CINTAMANISZ Lite said...

Beransur sihat dh ayah mentua Zura ye..? Alhamdulillah..

psst; amboi...gambo romantika tak dilupakan ye?? harusssss...hehe..

eryn said...

aku ni sampai da tak leh nak tulis kat shout box sebab kompeni mungguk ni blocked aku dr blogging ngan nuffnang...hahahah so makanyer aku taip kat sini..aku mlm kang dtg klik klik ehhh maceh klik aku....kang kasik aku ingat semula....aku sure klik klik ko mlm kakng sampai lebam...hikhik thanks again...kopg kampung aku kim slaam opah aku ekkkk opahaku kat tapah perak jerk...

~Firsya~ said...

fuhhhhh sis...
gilewwww ah...posing abes yg gmbo dok atas hubby tue...nie yg nak posing jugak nihhh...kikiki...

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

aaa beransur2 sehat la tuh..hikss

ada gk yer lomantik tuh...haruss

zura@iwan said...

eryn~

tenkui2..x per time aku rajin mmg aku klik2 la...tp nuff aku tak tau psl apa x kuar2...siut arr..huhu..

zura@iwan said...

Firsya~

pewittt...ada gak adengan romantiss tuh...shy2...kakaka..
posing2 kiela..jgn x posing

Dee said...

syukur ur FIL dh sihat..cantiklah gambar2 tu...ni yg kena beli DSLR gak ni..

zura@iwan said...

Dee~

alhamdullilah syukur..

Dee...kita pon bkn pakai dslr lg pon..hehe

CuTeMiUt78 said...

syukur alhamdulilah.. sihat dah FIL.. eemmm jauh perjalanan.. cantik2 awan tu

CaMaRPuTiH said...

alhamdulillah FIL dh kuar spital. jg leklok smp sembuh.


sejuk jiwa aku melihat awan ko...

zura@iwan said...

Cutemiut~

tenkui akak...

zura@iwan said...

Camarputih~

alhamdullillah cha...dh kuat spetal...

hehe...awan tu mmg cantik masa tuh...

Ernie said...

mesti bestkan bila dah bertemu kembali..
cantik permandangan... bilela kami nak sampai ke penang ni

zura@iwan said...

Ernie~

aaa mmg windu kalu bjauhan nih..huhu

hehe...mai la png..

atty's said...

suka tgk gambar2 ..semua cantik lagi gambar bridge tuh..

semoga fil zura cepat sembuh..amin

Dj Epoi said...

Tolong jangan berhenti 'SENYUM ' hehehheheheeh.....

Salam sama hubby....k

Gieyana said...

nak wat family day yer..heehe

cantik awan biru tue..:)

bspotgurl said...

Jalan-jalan lagi die...;)
To your FIL - semoga cepat sembuh

zura@iwan said...

Dj Epoi~

insyaAllah SENYUM ini tak bhenti selagi ada nyawa dikandung badan...hehe

insyaAllah nnti sy kem slm kt dier ye..

zura@iwan said...

Gieyana~

dlm perancangan la nk buat...insyaAllah semoga bjln dgn lancar..

aaa tu arr suker aku tgk..

zura@iwan said...

bspotgurl~

x jln mn2 sgt la...cuma blk kg jerk..

tenkui..

zura@iwan said...

atty~

amik guna camera besa jerk...edit sm tuh..hikss..

tenkui atty..

MiJa said...

best nyer amik gambar romentik2 camtu..hihi

zura@iwan said...

Mija~

besa ja la mija amik cgitu..hikss