♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 2, 2009

Coti..

Ekceli eden coti emergency hari nie...sebab ada hal2 yg tak dapat dielakkan. Aku balik kampung Iwan sabtu hari tu...

Sebelum balik kampung kami singgah SP, macam besa menguruskan perkara yg perlu di selesaikan...hehehe...banyak juga la aktiviti kitaorang. Sampai kampung Iwan pon dah jam 4pm, dengan hujan yang lebat sebelum sampai ke kampung. Banjir juga la 2-3 tempat tuh....aku cm mn bleh terlentok sekejap...mybe penat kot.

Ayah Iwan memang kurang sehat beberapa hari nie, tgk ok lagikkk la...so Ahad kitaorang cam besa akan pulang ke Penang blk la. Ntah mcm mana, berlengah2 je nak balik malam tuh....rupernya luckly kami tak balik lagik sebab kena bawa Ayah Iwan ke hospital sbb x tahan sakit dah. Iwan memang berat hati nak balik....so dah jadi mcm nie, kitaorang pon decide amik coti emergency. So hari senin aku pon bercoti....petang baru sampai di Penang.

Aku doakan semoga Ayah cepat sembuh dari penyakitnya...sekarang pon still admitted, maybe Iwan akan balik pulak ke kampung dalam miggu nie. Begitu juga aku doakan semoga Iwan berjaya menghadapi exam PTK besok...harap2 murah rezeki lagikkk jika lulus PTK nie...Aminnn..

Aku tak boleh la ikut balik kampung sebab kojer...besa la keja swasta nak amik long leave mana la cukup, coti pon tiggl cukup2 makan jerk..huhuhu.


pstt; hmmm..picca tak de la plak, tak berposing sgt...tp ada la juga yg sempat "tembak". nnti eden upload. kekeke..

12 comments:

[-suziey-] said...

semoga ayah iwan cpt sembuh.hr tu anaknya demam..hmm..

smoga iwan lulus ptk jgk..hehe

zura@iwan said...

suziey~

thanks suziey....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah semoga ayah iwan cepat recover..doakan yang terbaik untuk ayah iwan..AMIN..AMIN..skrang nie memang musim penyakit kan..kena plak yang dah tua2 tue kan..lagi la..kesian..kena banyak2 berehat..

wantie said...

ooooo ko coti upernya.. patutla senyap jer kelmarin.Aku doakan semoga ayah iwan cepat sembuh...

utk Iwan plak, aku doakan dia lulus ptk. Kalau lolos ada chance ler nak naik $$$$$$$

makin kayo ler ko nanti...

alyyani said...

laaa FIL sakit eh. semoga cepat sembuh. da la husband ko exam lak kan. semoga dipermudahkan segalanya...

CuTeMiUt78 said...

semoga ayah iwan.. cepat sembuh ya.. kesian..

zura@iwan said...

purple~

amin...amin..amin..thks a lot k...mmg la org tua2 kan byk lak pyakit nye...

zura@iwan said...

wantie~

aaa aku coti arr..tu senyap klmrin..hehe. tenkui bg pihak FIL aku..

tenkui gk bg pihak iwan..hehehe..insyaAllah la lulus dpt gk la naik $$$..

zura@iwan said...

alyyani~

tenkui alya...semuga dpermudahkan...amin..

zura@iwan said...

Cutemiut~

thks akak...semoga cepat sembuh ayah kita..

CINTAMANISZ Lite said...

Semoga bapa mertuamu itu cepat semboh dek...

Sbelum ni Iwan nya yg tak sedap badan..hmm

Sabar laa ye korang dua...

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

Terima kasih akak yer....tu arr iwan pon x sedap bdn hari tu...

hmm..ye la semua ini ujian kan kak..