♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 23, 2009

aku di pagi Monday

hari ni datang kerja dari Bertam rumah kak aku...alone yer. Bertolak dari rumah kak kul 7.30am, rase cam dh lewat tuh....cergas gk la bw keta, speed tu tak la speed besa2 jerk....100-80, aku bukan berani bw laju2 nih..hahaha.

keta punya la banyak...berduyun2 menghala ke pulau, aku duk ingat lewat dah la sampi nih, sampai kat Tol Penang Bridge tu queue la gak keta. akhirnya sampai gak aku kat opis dalam kul 8.10am..hikss..Alhamdullilah.

pengalaman gak nih....travel gitu kan. mana tau bila2 aku kena travel mai keja gak ka..kekeke...

18 comments:

Ernie said...

hari ni adelah hari yang sangat lemau hahaha

naurah makwa said...

pagi2 kat penang bridge tak jam ke kak?

zura@iwan said...

Ernie~

monday bluess....hikss

zura@iwan said...

naurah~

pagi tadi akak dtg x brp jem sgt la...tp keta tu b'susun la gk..

10 said...

oooo... cepat jugak sampe tu...

Rizziela said...

nasib baik dan sampai office sebelum 830...kalau tak ..merah la punch card kan?

sis_nita said...

lau tmpt kak kan..

8.10 minit tu dah lesap laa elaun kedatangan..

zura@iwan said...

10~

tu la psl..sampi awal gk la...

zura@iwan said...

Rizziela~

kalu ikut working hour mmg awal lg tuh...start keja kul 9am..hikss..sempat kalu zura nk blk umah jap. hahaha..

zura@iwan said...

sis_nita~

akak kita ekceli start keja kul 9am...kalu comp sy ada elaun kdtgan la...best tu kak..

CINTAMANISZ Lite said...

uii...naseb bek ler hang minggu ni tak kerap wat n3 baru. kalo idak...jenoh ler akak nak mengadap n3 yg tertinggal...hehe..

zura@iwan said...

cintamanisz~

akak kita pon x de citer sgt la...hikss...x per phm akak kan sakit mata..hehehe

~Firsya~ said...

haaaa,i noe...nie mesti pecut laju2x kan,tue yg leh smpai 8.10 tue

wantie said...

itu monday kau... Monday aku tadi, masa mai reja, ada lori terbalik sebelum Caltex tue ler..

Masa aku sampai tadi dorang tengah usung driver tu... PLUS yg tolong lori terbalik tu...

tergezut haku....

zura@iwan said...

Firsya~

uishhh...mula2 tu speedo la jugakkk...tp last2 bw slow2 gk la..tp keta byk giloss...

zura@iwan said...

wantie~

ada eksiden lak ka...ishh...riso aku..tu yg aku x berani nk speed2 sgt tuh...huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhuhuhu kita yang hari2 bawak keta..walaupun jarak dari umah ke opis dalam 20km jerk..tapi amik masa almost 1 hour nak sampai huhuhuhu jammed...xsukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zura@iwan said...

Purple~

kalu jammed tu mmg la eida..tensen kansss...kalu dh besa x per..