♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, August 5, 2014

Sikit-Sikit Lama-Lama jadi Bukit....

Assalamualaikum...
Udahnya dah berminggu blog ni sepi tanpa berita..
Meriahnya tgk blog kengkawan update pasal raya masing2...best2..
Ak? tak de mood lagi la...raya pun rasa macam biasa je...hehe...
Ak belanja korang gambar Irfan je lah dulu.....

 Segak berbaju melayu, bersamping dan berkopiah...muka mashamm bangun awai pagi raya...dia nak raya juga...(eh makyang sibuk tul nk interprem..haha)

 Budak pandai dah sekarang...macam2 nak try..haha...

 orang dah umur 2 tahun 9 bulan...tak lama lagi nak masuk 3 tahun dah..gitu la gayanya....

 rumah tokwan baling jadi mangsa....abis selerak, kalau arwah atok kamu ada...nk kena la tu..huhu..

Yeayyy saya berjaya buat Mama marah...hahaha...

Opss selit jap...ada juga wefie Mama dan Baba....haha...

nanti free saya update lagi yer...sikit2 update dulu noh...
biar mari dia punya mood...hehe..
terima kasih singgah sini....
sayang semua....


9 comments:

fazilzura said...

:P ttibe ada gmba last tu kan .. xkan 1 keping je kuttttttttttt..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya buat zura sekeluarga...
Lama2 nanti datang lah mood nak update entri tu zura..
Update gambar pun dah cukup kan :)

attyfir said...

selamat hari raya zura dan fmly,
cepat2 tau update

mummy_ayu said...

:-)
biasa la..update kena tunggu mood kan?
selamat hari raya dear & maaf zahir batin!!

LYAfrina said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin dari Lya ;-)

anak2 sdg membesar mmg camtu..semuanya nak dicubanya..

Rizziela said...

Irfan semakin handsome sekarang ni kan :D

lieyalatif said...

cantik tema korang ....menyerlah terserlah...dari jauh dah nampak nie zura....

si bujang tu jgn ckp leee...mmg die laa stylo n hensem bab bergaye hehehehehe....bagus nak irfan pakai samping n songkok lame...dayyan payah koooo...

QasehnyaRania said...

nak la lagi. blanja sekeping je ke kak. hihi..
senyuman yg manis di pagi raya :)

Ena said...

anak dah besar gitulah kekdahnya..

ok la tu..a da juga walaupun sekeping..
kami ni ntah bila la nak agaknya
semua masih peram dalam kamera.. huhu