♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 15, 2014

Cerita Aidilfitri 2014 || Time raya la nak gather dengan kawan-kawan kan...

Assalamualaikum....
Salam Jumaat yang mendung...Pearl Island pagi ni cuaca hujan..
Laporan cuaca hari ini...hehe...

Ak rasa nak habiskan cerita raya kami nie...#lemparbelakang katakan, tak semua yang ingat...
Ziarah raya sanak saudara sudah...so plan last minute gather dengan sahabat handai, kena plan last minute baru jadi...hehe. Sebelum tu nak habaq, ak bukan buat open house raya tau...nanti ada yang kata tak jemput pula...hehe...

13 Syawal 1435
Kebetulan semua ini terjadi...kawan-kawan rapat semua nak jumpa kat sungai petani...sett!

Ummi yang gojes Rozie dan keluarga...terima kasih noh sudi datang ke teratak ak, sorry tak terlayan hang...huhu, idak boleh lepak lama lagi...lenkali mai tido umah noh....haihhh ada sekeping je gambar dengan hang, nak balik baru teringat nak bawa keluar camera daa...kekekeke..


Kawan-kawan sekolah menengah ak...Fuza, Lin dan Datin Mekna...hehe.. Sal pun ada datang tapi tak sempat nak snap picture dia, kawan office ada sorang datang...Tini dia pun rojer dari last week lagi nak datang...tapi tak sempat...

Sampai ke malam tetamu datang, ....dah ramai yang nak datang...ak pun sempat la "masak" kat kater...hahaha..tak pa la..yang penting dapat jumpa kawan-kawan, kita enjoy...hehe..maaf ye jika ada kekurangan dari ak dan family....

Kami bersama-sama terjah rumah Sal pula.....eh Kaum Adam yang sporting beb.....:)

Rumah Sal satu taman tue juga, tapi banyak fasa kan.....malam-malam kita terjah raya rumah dia...ate dah Sal calling2 suruh datang juga, dia buat bihun sup....sian tunggu kitaorang lama....huhu..

Kita berposing kat rumah Sal plak...lagipun rumah dia cantik, kreatif  Sal deco rumah...hehe...

 Sal yang pakai tudung merah tu....cantik kan rumah dia.....

Kawan-kawan ak yang gojes....kalau jumpa depa memang tak sah kalau tak gelak berdekah-dekah...haha, ak ni pemalu orangnya...huhu


 Sorry Lin dan Ina...muka hangpa blurr...gambar ni, anak Fuza yang snap...kekeke....ak nk gak tempek gambar ni kat sini...haha..

Anak-anak kena paksa posing....Irfan tu gigih pergi ambil bola, kalau tak dak bola tak mau posing...kakaka..

Irfan, Syami, Mia dan Ayumi.....

Setiap sudut ha kami posing kat rumah Sal nie....hahaha...


Nampak sangat muka ak yang keletihan...hahaha...balik dari rumah Sal dah jam kat 12 tengah malam....sakan betui kami....hehehe..

Korang semua terbaikkkkkk.....korang kawan-kawan aku begitu kamu semua ya, terima kasih sudi berkawan dengan ak ni noh...terima kasih Rozie, Sal, Tini, Fuza, Ina & Lin......minta maaf sekali lagi kalau ada salah dan silap yer.....:)


Ok...continued...
tak habis lagi cerita..haha..

4 comments:

::NureeN:: said...

meriah klau sesekali kumpul kan
aku x dpt p, laki aku ada hal, nk blk cepat hihi

Kausar Amin said...

Seronoknya! Dah lama tak gather dgn kekawan hehe. Kalau dah bkumpul mesti semua berebut nak bercakap heee

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Gieyana said...

Tq fr da treatmnt nih..insyaAllah bila2 leh btndang lg..:)