♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 15, 2014

Cerita Aidilfitri 2014 || Mini Reunion Ex Sek Menengah...

Assalamualaikum...
Salam petang jumaat...langit kembali cerah petang ini..Alhamdulillah..

Laju macam keretapi nak update ni...sementara mood nak update ada...:)
Nak tau kisah raya kami sebelum ni..sila jangan segan2 scroll down noh..hehe..

Mini reunion ex-student sek men keb baling,  sehari sebelumnya dah reunion pon, kali ni 14 Syawal 1435H kat rumah Ina pula..mula2 kat rumah ak, lepas tu rumah Sal....2x la ak mai open house rumah Ina ni...

Masak-masak...makan-makan..lepak-lepak...sembang-sembang...best lah..

 anak ak seronok betui main dengan gf chubby ni ha...haha...

 cantik kitchen Ina sebagai backdrop...haha....


 mee goreng, spagethi, lemang, rendang...kenyang weh...

 Mia, Ayumi dan Irfan...

 so sweet....cute pandangan Ayumi kat Irfan...suka benor Irfan ketap bibir dia...hehe..

 asyik dorang nonton TV...sakan betui main berlari ke sana ke mari..penat lari dah la tu..haha..

 Mila buat lawak.....hahaha..

 Lin, Ina, Fuza, Ak, Azmi dan Mila....haihhh..sesat sorang mamat kat sini...hahhaa..


Sampai lewat malam bersembang ko....mengantuk haihhh Fuza dengan Ina tu..stim mata dah....kahhh!

nanti kita gather2 lagi noh....terima kasih korang....

ok guys...nnti ak update lg ye...ekceli ada lagi cerita raya...
Happy weekend....:)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happynya

Nad MamaZN said...

sy paling suka klu berpeluang n ada kesempatan gather ngan kawan lama :)

Gieyana said...

Meriah..:)

Adlin Mohamad said...

kami kalau jumpa xde reunion pun just beraya tu pun x cukup forum ..best cam ni kan setiakawan sampai bila2

Rizziela said...

Syoknya zura dpat jumpa kawan2 kan :D

el said...

ayumi sedap je nama tu manja je sebutan..i loikeeee

aah daput tu aku pun berkenan tgk ekeke

Siti Fatimah said...

Auw..gf irfan chekci la