♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 18, 2012

Last Weekend: All in RED…

Assalamualaikum…
Story lepas juga ni…tp tak le basi lagi…still fresh…story last weekend on Saturday…we all ada perjumpaan my Family kat my sister house di Bertam.
14012012382
Irfan suka kalau keluar jalan2….
14012012385
Singgah kat one restaurant nie di Bertam gak…lama tak mkn, wpon restaurant nie kt tmpt keja aku pun adoo..hikss…* Cantek lampu tue….windu nak deco2 umah aku nie…huhu.
14012012384
Mr Papa jaga Irfan jap yer…Mama nak nyum3x sat….
14012012387
See…we all kbtlan pakai tema merah plak…masuk plak restaurant yg tema merah gak…hehehe…
* Irfan tak padang camera plak…
14012012386
Picca ni i suka……tp ada budak mn ntah interframe kt blkg tue..….hahaha….

8 comments:

wantie said...

bam bam nya Irfan. patut la kelmarin aku jump ahang kurus je. habis isi hang di rembat dek Irfan.( gurau je)

jeles la auntie. naper berat ko sama ngan Allesya tapi ko lagi muderrrr...
huhuhuhuhu... semangat k. anak lelaki la katakan.

Ms AiReEn MoHd said...

alalala tomey nye dak bam bam...ayra pun ade baju merah....haha nak jugak nyibuk aku kan....kekekeke...nak sedondon jugekkkk

el said...

sape snap pic gambar korg..cun seh
kemain semua merah nok..hehehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cantik picture satu family tu..berseri seri ngan warna merah. sedondon gitu

zura@iwan said...

@wantie

tu la noh kurus dh aku....isi dia amik la...tido keja x cukup je....

ala..asalkan Aleesya sehat kan..dia byk men tu..cergas....tu psl berat dia x brp nek kut.....lps ni maintain la tu...

zura@iwan said...

@Ms AiReEn MoHd

hehehe..ayra pakai bj red lg la menawan kan..dh la putih....gebu..

zura@iwan said...

@el

mak aku yg snap ni..wpn dia kata x reti...hehe...

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

hehe...maceh kak....semoga bseri sll..