♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, January 28, 2012

Irfan Makan KFC d’Serdang

Assalamualaikum…

Citer pasal Irfan lagi…hihihi...hari tu Mama n Irfan balik kg masa CNY holiday, Papa tak dapat join sbb ada hal yg kena settled.

Boring jugak tk de wat apa pon kat umah, Mak2 saudara n Mama teringin nak mkn KFC bkn Irfan yg nak mkn..tp Mak2 besar yg nk mkn…huhu..kat Selama pula tak ada KFC, naseb baik ada kt Serdang yg dkt …jadi Mama pun bawa Opah ngan Mak2 Saudara Irfan gi mkn kFC kt sn…tp Irfan tak boleh mkn lagi…hehehe.

Gmbr2 kt bwh yg disnap guna hset ….(lgpon skrg mmg sll guna hset je..mls nk on Camera tue..huhu)

2301201240823012012410

Dua Mak Saudara Irfan yg suka bgmbor….hehehe…Irfan wit Opah n Cula..

2301201241123012012412

Mama rindu ngan mereka semua, sayang Mak Long n Ain tak dapat join…huhu..terima kasih kerna menyanyangi Irfan, cucu lelaki sulung dlm family …Alhamdulillah….

23012012407

Mama sgt sayanggggg Irfan……geram pp bambam kamuuu….

2 comments:

wantie said...

Gambar last tu emang nampak kekurusan hang .

masa jumpa hang that day pun terserlah yang hang tu kurus.

zura@iwan said...

@wantie

mmg pon..aku pon perasan diri aku ni kurus...besa la kn..x cukup tido bagai..hehe