♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 9, 2012

Entry December:Happy Anniversary Sayang!

As salam…slmt tahun baru 2012! baru dpt b’siaran hari nie…mudah2an kwn2 semua sihat2 belaka dan semoga kdtgan thn br ini mberi sinar baru pd kita semua…Amenn..
Entry yg spatutnya di publish pd akhir disember tpksa di postpone smpi ke ari ini….hihi.
Tanggal 31hb Disember 2011 adalah genap 6thn usia perkahwinan kami….cepat kn masa berlalu..dari yg dulu masih berdua, skrg dh bertmbh sorang ahli dlm keluarga kecil Zura@Iwan nie…syukur Alhamdulillah..
27122011337
Dua orang Chenta Hati Saya……
Happy anniversary 6th yrs to My Lovely Hubby…..semoga kehidupan kita sentiasa diberkati Allah S.W.T dan semoga hubungan yg dibina ini kekal higga ke akhir hayat. Terima kasih di atas segala2 yg kamu berikan padaku….kamu berusaha utk melengkapkan kekurangan yg kita ada, tetapi ku tidak pernah meminta lebih dari itu, kebahgiaan ini sudah lengkap dgn kasih syg yg ikhlas kan…sudah cukup bagiku apa yg telah Allah anugerahkn kepada kita….bersyukur dgn apa yg ada, itulah yg sentiasa sll kita beringat kan..yg penting sentiasa berdoa agar dipermudahkan perjalanan hidup di dunia n di akhirat, Amennn…
31122011359
Celebration? hmmm..kitaorg sambut di rumah SP jer…cake pn cake emergancy, lgpon Mr Papa keja plak hari tue…so tak dpt nak keluar mana….
27122011338
Pelengkap rumahtgga kami..si encem Muhamad Aliff Irfan, dah rasmi stay selama two week di rumah SP..
07012012371
3 of us…..opsss x nmpk muka mama la…Aliff lindung …bam2 pp nie, mcm pp papa…kahhhh3x..
07012012373
Kebahgiaan yg sedia ada…btmbh bahgia dgn khadiran mu wahai syg mama n papa, Aliff Irfan..menuggu kehadiranmu sgt la x tertanggung…tetapi berkat kesabaran mama n papa, Allah telah menunaikan impian kami dgn izinNya…

9 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

happy 6th anniversary. makin bulat hero ni ekkk

LoVEaQshA said...

Happy 6th Annivasary akk cyg..~
zura plak ase syahdu tgk picca akk,hubby ngn aliff..^___^

Akhirnya penantian akk selama nie tblas dengan rzki yg teucap dgn kata2..Alhamdulillah kak@____@

wantie said...

alhamdulillah syukur dia atas kebahagiaan kurniannya.

Happy anniversary yer. sayang kamooo

Dee said...

happy 6th anniversary sis zura dan suami..moga bertambah2 gembira dgn rezeki yg ada..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 6...moga bahagia selalu

el said...

sebak lak bc n3 ni yelah kan dah lama hangpa dok tgu chaya mata..alhamdulilah rezeki hangpa dpt irfan..sgt2 bahagia tgk korg ok..hehehe..papepun smoga korg lebih lebih lebihhhhhhhhhhh bahagia ok

::NureeN:: said...

hepi 6th anniversary...
comel nk cubit cikit pipi aliff.. ;p

ieda said...

eppy aniversary buat zura dan suami .. dah besar si kecik nie
dah lama akak x mai sini nieee .. winduuu kat zura ! .. ;)

atty's said...

happy 6th anniversary zura dan suami, walupun dah lambat, semoga kalian berdua bahagia hingga ke akhirhayat,

geramnya tgk aliff ,