♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 18, 2012

Entry 2nd January: Selamat Ulangtahun Kelahiran Abah….

Assalamualaikum….
Sblm tu tuan umah nk minta maap la yer…kbykkan entry kat sini back dated yer…hehehe..mencuri masa nak updated je skrg….Mak bz woman la ni….huhu..
2hb Januari lepas….birthday My Abah….b’kesempatan buat surprise la kat dier, masa tu kitaorg ada kt umah SP aku.
02012012362
Ekceli Abah tak brp suka upacara menuip2 lilin nie, so we all tak buat…lgpon aku pn tk brp suka….juz minta Abah baca doa….kami pula adik beradik sentiasa m’doakan kesihatan Abah yer…
02012012363
Selamat ulangthn kelahiran untuk Abah tersayang…..semoga Abah dipjgkan usia, d’berikan kesihatan yg baik….terima kasih untuk pengorbanan Abah mendidik kami adik beradik selama ini, dan bersyukur dengan k’hidupan kita yg sederhana ini. Tanpa Abah kami tiada di sini…….
Love you Abah selalu!!!..

7 comments:

::NureeN:: said...

hepi belated besday to abah, moga panjang umur & dimurahkan rezqi :)

Rinna said...

Epy belated besday tuk abah zura.. yer. moga pjg umur dan murah rezeki.. :)

atty's said...

happy belated besday utk pakcik
semoga pakcik sihat dan happy selalu brsama family

Sidratul Muntaha said...

happay belated besday pakcik
takde yg lebih menggembirakan org tua bila2 anak2 raikan mereka..

Ena said...

hepi belated bithday pakcik..

wantie said...

Happy belated B'Day to your abah.

betul ckp ko tu. tanpa abah kita tak dapat nak tengok dunia yg penuh pancaroba ni.

zura@iwan said...

terima kasih semua kerna sudi mdoakan...amennn..