♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 20, 2011

Counting...

Assalam...

Mengira apa yer?? hmmmm ...ramai bulan disember nie yg menyambut ulangthn perkahwinan kan, same goes to me....so sedang menghitung skrg nie...Hujung bulan ni InsyaAllah genap la usia perkahwinan Me n Hubby yg menjangkau 6thn..Alhamdulillah..

Rasanya 6thn tu blm cukup lama berbanding ngan ibubapa kita yg dh b'puluh2 tahun bertahan...semoga hubungan ikatan ini kekal selamanya....Amenn..

Celebrate? Owhhhh tak sure kat mana....ala2 kadar pun dah cukup, tambah2 b'seri dgn kehadiran permata hati dlm family Zura@Iwan nie....nak bawa si kecik tue jalan2 jauh ssh sket, sian dier plak. Belum ada apa2 planning lagi pun...bg aku celebrate ke tak celebrate tak kisah, insyaAllah kalau ada rezki boleh la...hihihi.....

8 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

happy anniversary in advance semoga berbahagia disamping suami & anak tercinta...amin....

Sidratul Muntaha said...

appy ani zura
huhuh..
bereser2 la sbb dah de anak..
mgm totally rsa lain weih.

el said...

wahh taun ni selebrate nbeseri ngan irfan nok...bahagia gitu hehehe

::NureeN:: said...

alhamdulillah.. dh 6thn kan.. hepi anniversary in advance.. klau nureen masa bb dah bwk g jejln nk bg biasa :).. ellesya dlu 4 bln dh naik genting..

zura@iwan said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

Amennn..terima kasih byk2 Anje..
lama x jln2 blog Anje...

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

thks beb..
mmg bseri2 rasa idup nie..
yup betui..totally different...

zura@iwan said...

@el

yup...bahgia u..hihi..

zura@iwan said...

@::NureeN::

Alhamdulillah....thks Nureen..
Aha...mmg nk bg biasa..tu dia skrg ni keja bw jln je..dr Perak, Kedah, Penang...cuma jln jauh x besa lg..
Kalu nk jln jauh dia masih 2bln stgh..huhu..