♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 26, 2009

TaG ~~oh~~TaG

~~KeNaPa Si DiA CoMeL~~



ANDA DI TAGGED untuk menjawab 10 sebab mengapa SI DIA COMEL di mata anda! Hehehe... Boleh pilih si dia itu suami, kekasih hati atau sahabat sejati

thanks la Ct bg tag ni ke akak mu ini, sorry la br buat ni .....haizz...Si COmel lak tu, rase cm sesuai kalu ada baby bleh la letak baby comei ku....huhu...but dh dibolehkan ltk suami, kekasih or sahabat. So ku memilih suamiku la...antara 10 kenapa suamiku comei di mataku adalah jeng-jeng...

* ComeL pabila dia senyum, senyumannye yg menawan hatiku menusuk kalbu...kekeke..

* ComeL pabila dia ketawa....melihat riak muka yg gembira ...

* ComeL pabila ku lihat hidungnya yg mancung....

* ComeL pabila melihat matanya sepet ketika senyum...hahaha..

* ComeL pabila ku merajuk dia pun merajuk...kahkahkah..

* ComeL pabila dia merajuk senyap membisu..last2 aku yg dia pujuk terbalik lak...

* ComeL pabila melihat dia makan dgn x gelojohnya..

* ComeL pabila dia sedang tido...tenang je muka err....mukaku x tahu la cm mn..keke

* ComeL pabila melihat dia melayan karenah kanak2, tsentuh hati rase.

* ComeL pabila mendengar suaranya ketika menyanyi ..

ada lagi...tp dh nak sepuluh kan, cukup la tu....semua comeL yg baik2 belaka ...kakaka..yg x baik x kan nk ceta lak..itu adalah rahsia rumahflat. hehehehe..

inilah jejaka comeL ku....


so taG ni ku forward kt zue, rozie, niza, kak raihan, lead, afdni, ida dan lain2 member blogger. buat la kalu free...

6 comments:

niza said...

ai bz!!!hahaha...

~~zuraiwan~~ said...

bila x bz buat err...kekeke

shi3la said...

chomelnyer blog...sejukkkk jerkk mata memandang...salam kenal

~~zuraiwan~~ said...

slm kenal kembali....terima kasih err..

niza said...

setiap masa n keadaan bz....kuikui...

~~zuraiwan~~ said...

jgn ko nk mnipu haku....ku nampak mung buat apa...haha