♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 26, 2009

♥♥AWARD Frm ZuE♥♥


Dapat award lg ...ni plak dr Zue my best fren yg stay kt AS nuh...jauh ooo...also thanks a lot to Zue coz being my fren. Dari zaman single keja kt Sunshine Square kite kawan ek smpi la masing2 dh kawin, moga2 jgn lost contact la ek lps ni
Award ni ku anugerahkan pada member2 blogger yg dilistkan dlm blog aku ni.....WAJIB amik....sapa x amik kire x mau kwn ngan aku la tu.....hahahaha......ayat menggugut ni...kekeke..ni ha aiskrim utk semua my sweet friend..

4 comments:

shi3la said...

zura haku lam list ko kan...haku hambek awrd ni tau..ko jgn nyesal lak kasik haku..haha

~~zuraiwan~~ said...

shiela ohh shiela...mmg wajib haku bg khas utk semua kwn2 haku...ko amik jo...hehe

zue_annie said...

heheheh...makasih la .... aku sudi jd kawan ko sampai bila2 insyaAllah...kna tima kasih kat ayong hang la ni...sbb kalu x kenal dia maka aku mungkin x kenal ko heheheh...

nak tnya sat yg hang bg tu aiskrim ka gula kapas hehehehe

~~zuraiwan~~ said...

tu la....aku kenal hg pun melalui ayong aku...kekeke...tima kasih la kt dia, sian ayong aku x leh nk buat blog, idak dia bleh join sekali..
hahaha...ais krim pun bleh gula kapas pun bleh da...hehe