♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, March 23, 2009

hari miggu bersama anak .......

hehehe...title entry ni mcm la betui bersama anak....tp mmg betui pun... bersama anak saudara(anak adik abang) actually km di beri tanggungjawab oleh mum si kecik ni Emisya Lidiyana utk menjaga anak dia coz xde org jaga, mama dia keja. km apa lg....mmg la suka, diberi line clear. km bw dia jln2 dua hari dari Penang-Baling-Bertam-Penang. Tak susah jaga dia, tak merengek2 sgt. mama dia kata km ni ibu&ayah angkat dia...kekekeke.. syoknye...km jaga seperti anak km sdiri walaupun sekejap cuma. lps balik dari Baling, kg abang kita org g umah ayong kak sulung aku kat Bertam. g main ngan anak saudara aku lak. bw Emisya main ngan Ain....seronok depa main sama-sama, mandi kolam. tengok la gelagat2 depa tu....st berebut brg mainan lah, nangis lah...gelak lah....hahahaha...mcm2...


























we all over night kt umah ayong mlm sabtu tu. ptg ahad tu, dr Bertam kitaorg blk ke Penang......smpi Penang kitaorg x trs blk...bw Emisya jln2 lg. sayang nk hntr dia blk ke mama dia, lgpun mama dia abis keja kul 7pm..kekeke...so bw dia g main kt sungai pinang waterfront ramai org kt sn petang2....suka Emisya berlari2 dia seronok...hehehe. then penat bermain, dh kul 7pm pun, smpi la masanya nk hntr Emisya ke mama dia..huhu.. windunya...insyaAllah nnti "ibu&ayah" amik Emisya bw jln2 lg ok...hehe

13 comments:

zuraiwan said...

tomei2nye dua2 ank saudara ku...hehe

afdni said...

wah wah..dah training yer..insyaAllah tk lamer lagik la tuh..

zuraiwan said...

afdni...insyaAllah x lama lg la tu...akan tiba masanya..hehe.

Mrs. Adz said...

comelnye anak saudara tu..dah berapa tahun tu.

zuraiwan said...

hehehe...yg kecik tu sthn sbln...yg bsr tu sthn 8bln. hehehe

leadleedeea said...

bez nye jln2 ngan children...hehehehee...InsyaAllah pasni turn kita lak akak yek....

zuraiwan said...

ya lead....mmg bez..kalu ank sdiri kan.. insyaAllah lps ni turn kite plak...amin..

CaMaRPuTiH said...

em..syokkan jln dgn bdk2 ni. time dia goodla. time nie bt nakal mmg hangin gk. insyaallah moga akan tiba ler turn zura nnt. tu dh siap2 training tuh.. hehehehe...

zuraiwan said...

aaa...syok la cha. wpun bkn anak sdiri kan. ye la time hangin elok ok la..time x elok tu kdg2 geram gk. training dulu la ni..hahaha...insyaAllah doakan zura ye..thanks

naurah makwa said...

cutenya..

zuraiwan said...

mmg cute naurah..

miDguRL said...

comel sgt2 baby gurl nie...aarrrggghhhh nk gigit die hehe

~~zuraiwan~~ said...

hehe...mmg tomei2...jgn gigit...anak org tu..hahha