♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 19, 2009

SeLaMat uLaNgTaHuN.....

selamat ulangtahun kelahiran utk suami ku tersayang......today is yr day syg...semoga pjg umor, dmurahkan rezeki & bahagia selalu....
important juga today adalah hari ulangtahun pertunangan kami yg ke 4thn....km bertunang pada sambutan kelahiran abang tahun 2005. masa berlalu begitu cepat sekali.


ni kt office (duk perhati apa la tu) disnap oleh abg Buang, ofismate abg .
cupcakes ni hubby snap masa dia terima kt office by hp je.

aku order cupcake combined ni special & surprise buat hubby. order dr sbrg prai, perda....yg surprise tu aku minta kak ina send cake tu kt office tmpt abang kerja. smpi je cake tu....hubby tkezut dibuatnya....wife dia buat surprise je selalu....trs call aku, ckp tharu sgt...huhu. special for you...anything sayang...hehe.
cupcakes tu mmg sedap, member office abang cakap sedap. ada yg sental 2biji sorang.. abang pun ckp sedap suka sgt....thanks to kak ina saly dr Perda. best sgt deal ngan akak.....
km x g candle light dinner pun....kekeke...lgpun abang x mau, dia kata sudah cukup apa yg i buat surprise tu. juz dia srh aku buat nasi goreng special(gmbr mkn nasi goreng x sempat nk snap masa tu ku dlm kesibukan)...lgpun mk mertua datang....celebrate sekali kt umah.

9 comments:

Gieyana said...

hepi engagement anniversary!

zuraiwan said...

thanks....hehehe..

Lady Ila said...

selamat ulang tahun.. semoga kekal bahagia dan sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik selalu.

zuraiwan said...

amin.....terima kasih lady ila....moga u pun sehat selalu.

Inasaly said...

salam zura..
hehe dah tgk entry tu. tq sebb berurusan dgn akak..next time boleh order lagi..take care

zuraiwan said...

hi kak ina...tq juga coz akak buat yg tbaik utk zura..sng deal ngan akak. insyaAllah...order lg nnti

naurah makwa said...

slmt ulangtahun pertunangan..

Naimah SiDiK said...

hapy anniversary.... bertunang !!!
May Allah bless u Always...

zuraiwan said...

naurah&naim thank you very much...hope Allah bless u also.