♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, March 14, 2009

kari kepala ikan....mmg sodap...

actually ni planning last minute punya, x plan pun nk g mkn kt sini, sj2 abg la tkeluar kata nk ajak mkn kt sn aku apa lg, on je..price lebih kurang mahal sket ye la tempat mkn kat dlm tu...mmg best.....yg mahal sgt tu kari kepala ikan dia la, but sedap....we all mkn bdua je, bayangkan satu mgkuk kari kepala ikan tu besar benor. anyway this place so nice and diorg punya service good... ada disediakan bilik khas utk yg nk buat meeting ka, byk juga la bilik2...surau pun disediakan. menu yg km pilih kari kepala ikan, telur dadar, kerabu pelam & air limau asam boi. mmg la sgt kekenyangan km bdua...kekekeke..


Pen Mutiara-Curry House, Batu Maung
memang cantik & tsusun di dlmnya..

asyik mkn....hehehe

2 comments:

CoNniE said...

perrhhh... menyelerakan.. harus kena coba nie...

zura said...

hehehe...coba jgn x coba...kekeke