♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 10, 2014

Latest of Us...

Assalamualaikum...
Hi sahabat-sahabat blogger...
Memang lama saya tak jengah sini....maaf sebab rasanya mood nak blogging kurang sekarang.
Terima kasih pada yang masih sudi nak tahu cerita-cerita kami sekeluarga..

Hero kecil saya yang cute ni,..dah besar, masuk 3 tahun 2 bulan dah dia, tahun depan dah 4 tahun.. bermula  bulan disember hari tu dah orientasi kat nursery + kindergarden ...

 tengok dah pandai posing, suruh Mama ambilkan gambar dia...bijak..

Irfan seronok betul dapat naik fery, rasanya adala beberapa kali naik fery ni bawa Irfan...jarang sekali nak cross island naik fery, sebab rumah lebih dekat dengan bridge.

suami dan isteri jarang ada gambar berdua dah sekarang.......biasa la ada anak macam tu la, tak pa nanti Irfan besar pandai ambil gambar, kita buli dia ambil gambar Mama dan Baba..hehe

Dua hero pengarang jantung saya.....Irfan excited tengok laut....

itu aje setakat ni dari saya.....weekend ni ada kenduri kahwin lagi, Alhamdulillah.....
jumpa lagi ye korang.....miss semua...

4 comments:

syawalsimpsons said...

windu mung...jumpe kat ig jee

Nurzakiah Hanum said...

wow hero2

Cho Zila said...

oo samalah cam akakni kurang berblog gak sekarangni.. tapi blog tetap di hati ...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zura,
samalaaaaaaaaaa
iols pun dah jarang amek gambor romantika berdua dengan hubby sob3