♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, October 28, 2014

JJCM || Adam's Kitchen

Assalamualaikum....

#throwback story weekend
en suami ajak try test menu western kat cafe kawan yang dikenali, baru je buka di Perda, Bukit Mertajam...
nice place..and nice food....:)
tempat baru buka kan...harap dapat improve apa yang kurang ok....

jom layan picture....


 tempat santai....wall deco masih kosong, dalam plan nak buat katanya....



order menu kt kaunter ..so korang akan dapat table number....hehe


 en suami rajin usik hero kecil ni...kan dah kena...haha

 dah makan separuh baru ingat nak snap....Grilled Chicken Chop, garlic bread dia sedap la....

 Blue lemon sparkling juice

 Coffee fredo...saya yang mengantuk, lepas minum ni..teruih tak mengantuk habaq hang..hehe

 Bread & Butter Pudding...sangat sedap....but sweet sikit la..

 Spaghetti Meatballs..boleh tahan juga sedapnya...

 en suami with kawan dia , owner cafe ni ..

ala...gambar kami blur lah....huhu

kalau ada yang teringin nak try..

ni alamatnya...

Adam's Kitchen Coffee & Grill
No. G-28 Ground Floor,
De' Rendezous, Jalan Perda Selatan
Bandar Perda, 14000 Bukit Mertajam
ctc no: 045360100



5 comments:

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam zura,
Waaaaaaa....nak p try jugak la
iols minat gegiler western food ni he3

Rizziela said...

Balik Penang nanti boleh try ni :D

NM03 said...

hi en. adam... tompang makan boleh tak. hehehe

Abang Bear said...

Jangan ajal Cik Ena kita makan... nanti tak cukup... hahaha...

Perda yer... lom pernah sampai ke sana...

CikSiti said...

salam..
uik kat mana ni area kapitan ke macam sedap jer tu