♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 10, 2014

Iklan Kejap : Kak Ani Bakery & Frozen Food

Assalamualaikum...
Dah lama nak promote sebenarnya..tapi tak berkesempatan..
Nak promote business mak saya..
Maaf ye jika ada yang tak berapa suka...
Mak saya dah buka bengkel or kedai sendiri kat kampung...Selama, Perak..
Kalau sesiapa yang stay berdekatan area Selama macam Taiping, Kulim ke..teringin nak try pelbagai kuih, kek, roti, frozen food dari mak saya boleh la order.

Meh saya upload beberapa gambar hasil nukilan produk yang dipasarkan oleh kedai mak saya...peace!




















Nak tengok lebih banyak lagi...dan lebih details meh klik dan like facebook page kat bawah nie...
Kak Ani Bakery & Frozen Food
No 4,jalan menteri,
34100 Selama perak
ctc no: 0195446028

Terima kasih semua!
Love semua...

4 comments:

syawalsimpsons said...

macam2 ada yee

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Siti Fatimah said...

cantik kek yang kedua tu

hpm.ba said...

Hey, nice site you have here! Keep up the excellent work!

Ivanica