♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 18, 2014

Hari Minggu:Kenduri Kahwin...

Assalamualaikum wbt...
Hai sahabat2 tersayang...hari ni rasa nak update blog kesayangan saya..walaupun sebenarnya rasa macam tak mau aktif dah...huhu..

Sekarang kan musim cuti sekolah dan juga musim kenduri kendara, boleh kata saya tiap cuti hari minggu ada jemputan kenduri kahwin, Alhamdulillah dapat hadiri dengan lancar dengan izin Allah SWT. Minggu ni rasanya tak dak jemputan lagi kot...maybe nak balik kampung saya lah..hehe

Ok lah...cuti hari minggu lepas, balik kampung suami di Baling....ada dua kenduri

 berkesempatan lepak rumah my bestfren, Ina..dia touch up muka saya...lain benor muka cheq ..hehe.

hadiri kenduri kahwin rumah kawan baik juga, Shamila yang belah kiri tu...yang tengah Ina.

kenduri hari Ahad...Irfan seronok dapat jumpa kakak-kakak sepupu dia...

korek telinga pun ambil gambar ...haha...


Love Him...Love Her...

comot dah hero ni makan buah strawbery salut coklat...heee

Me with Adik Ipar macam retis...hehe

Ni pun retis gak...kahhh!

Pengantin pakai ala bollywood...lalalalalala...

Irfan bukan main...senggih....hehe

Sekian.....dari saya....
Terima kasih datang sini ye kengkawan...
Nanti free update lagi ye..



3 comments:

syawalsimpsons said...

wah jalan2 G kenduri tau

Adlin Mohamad said...

lamanya x selak2 blog ni ..
nampak awak kurus la zura ..saya yg makin bam bam hehehe

el said...

betullah lain sgt muka hang
dulu hang kawin muka cam ni ke
lawa sgt ekeke