♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 18, 2014

Kisah Irfan di Pintar Utama Kindergarden..

Assalamualaikum wbt..
Salam Petang...
Alkisah pasal Muhammad Aliff Irfan sikit...

Since 1hb disember hari tu dah start hantar Irfan kat nursery kindergarden...hantar awal untuk orientasi, sesi perkenalan gitu. Sebenarnya Mama dan Baba ada dua pilihan kindergarden dekat dengan office Mama, at last kita pilih Pintar Utama Kids, Jelutong ni ...dekat pun dekat dengan rumah dan office Mama, dan ikut budget kemampuan....hehe, tak pa lah kat mana pun Irfan, yang penting kamu sesuai dan boleh belajar juga.


tapi 15hb disember baru start pakai school uniform, smart kan baju kindergarden ni. tapi..ada tapi...bad mood plak dia bila diminta pakai school uniform ni...alahai, tak sihat sama la tu, pujuk punya pujuk baru nak pakai juga...kan manis gitu...hehe

ni baru lepas nangis la nie....seronok pula mewarna cat tu, bagus pun anak Mama...:)

tak pa Irfan...umur baya kamu, baru nak masuk 4 tahun....still playschool kan, so harap kamu seronok kat kindergarden nie....Mama dan Baba doakan yang baik-baik untuk kamu...

9 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zura,
waaaaaaaaa..sonoknya irfan dapat p school
iols dok tak hantor g my boboboy g school he3

el said...

irfan dah free diapers ke zura..
gudlah antar dia g nursery awal2..early education open their mind haha

smart abg irfan..muahbyk2 hehe

Siti Fatimah said...

bagus tu awal awal dah gi sekolah.
Aleesya aku peram kat umah lagi. hihihihi

Nurul Najihah said...

May i know .. berapa registration & monthly Pintar Utama?
mind to share ;)

♥Nurul Honey♥ said...

Hai ... boleh saya tahu
berapa registration fees & monthly di pintar utama?
mind to share

Z.u.r.a and I.w.a.n said...
This comment has been removed by the author.
Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nurul Honey & Najihah~

mula2 sy perlu bayar rm770 termasuk (monthly fee, registration, uniform, others)
monthly full day rm360

♥Nurul Honey♥ said...

tQ for the reply
Pintar Utama tepi jalan depan bukit dumbar tu kan..Tepi tu monte? dulu prasan dekat nasi ayam jelutong

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nurul Honey~

dulu memang tepi Monte tu..tp since last year dicember dorang dh move kt blkg rumah teres2 tu....blkg tomyam udang...