♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 24, 2014

Hari Minggu di Selama Kali Ini....

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...dapat kembali bertemu di sini lagi.
Walaupun sekejap ada ...sekejap tak ada...tapi rasanya lama tak ada dari ada...huhu
Tak apalah...saya yang dulu dan sekarang adalah sama, cuma keadaan mooad yang tak sama..hehe

Ok lah...saya nak upload beberapa keping gambar masa cuti hari minggu baru nie.

Cuti baru nie, Mama dan Baba bawa Irfan balik kampung jumpa Opah dan Atuk kat Selama,Perak...rasanya lama tak balik kampung Mama..



Irfan dan kakak Ain, sepupu yang sorang...bermain bersama di kala waktu petang.....


Sekali sekala...makan bersama di luar,seronok ramai-ramai...


Sabtu dan Ahad ada juga kenduri kahwin yer..saya dah la tak bawa baju kurung, terpaksa pinjam baju adik...seb baik ahkak ni kecik je..haha....

Dan secara kebetulannya....kenduri hari Ahad tu, tak de mood nak pergi sebenarnya...tapi sebab Irfan nak pergi ikut Opahnya, ajak sekali Mama juga...so turutkanlah, rupan-rupanya ada jodoh nak ketemu kawan sekolah ....dia datang bersama rombongan pengantin perempuan...hahaha...

Ohhh kek nie....Irfan duk minta-minta nak, dia tengok kat kedai Opah dia, nah ko...Opah bagi, tulis nama Irfan , Ain dan untuk Acik sempena birthday dia 16.12 , tapi Acik tak balik....kita balun untuk Acik la..haha..

Sekian cerita setakat ini...
Free saya update lagi...
Terima kasih semua...
 

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy moment

fazilzura said...

gambau yg last paling aku suke baahahahahhaah aci x?

sonok nye cuti2 msia...

syawalsimpsons said...

seronok jalan2 ni

CikSiti said...

Tu namanya jodoh pertemuan, dpt jumpa kawan :)

Ummi Hanie said...

salam....

lama x ziarah sini....

slmt mengakhiri 2014...

el said...

hahahah acik ok x tu..besday dia tp uols bedal kek dia tp asal irfan happy sudah kan