♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 25, 2014

Teman kawan baik ke KL..

Assalamualaikum...

maaf aku nak habaq banyak gambar kat entry ni kami selfie dan wefie..takut ada yang tak suka...
aku sayang so aku nak simpan semua gambar dengan dorang kat sini..best moment with my bff
susah nak bergather macam ni tanpa suami pula tu..
lagipun yang best dia bawa aku pergi KL, short trip...just teman dia je...

Ina yang bawa aku pergi KL, sudi plak ambil aku kat Penang...thanks beb...

pasti la bawa hero kecil ni...suami pun travel...hehe..

Irfan tanya "kat ne ni" ...kita dan sampai kl la....

aku mai kl bawa diri ja weh...depa bawa pergi makan kat mana pun, aku tak berapa tau tempatnya...tak salah restoran ni namanya Restoran Samudera kot...kita makan tengahari dulu before check in...


ikan patin masak tempoyak...sedap + pedas gila habaq hang.....habis juga makan.....

 time to check in....aku tumpang tidur ja...mahal kot hotel ni, JW Marriot weh... huhu....

 Irfan lagi teruja....dia nampak kolam...hahaha..

 Alhamdulillah akhirnya dapat jejak kaki lagi ke KL, since last 2 years...hehe



 dua orang kawan baik aku, kenal since sekolah menengah lagi...Ina dan Linda...

 Jom nak ronda Pavillion jap...jangan tak caya, aku first time jejak kaki Pavi tu...sian kat cheq noh...hehe..

 meet kawan baru kat sini...namanya Ina juga...orang Penang tapi stay KL lama dah..



 Time to check out....

hero ni baik ...beri kerjasama, faham je Mama bawa dia jalan-jalan ..hehe..

 depa ni memang hantu selfie...haihh, aku duk ngan depa...banyak sungguh gambar ..




 Irfan dengan girlfriend...mek kelate nie single lagi ......kekekeke..


 Irfan pun pandai dah buat mimik muka macam-macam...adoyaii!



 

 on the way nak balik utara..kita pi makan dulu...kat kg baru kot kawan aku bawa, kedai tu famos masakan kelantan...dulu rasanya aku penah pi sekali, laki aku bawa...owhh tak snap masa makan..terlupa kot masing-masing..hehe


aku teruja tengok muka sendiri...haha, depa solek kat cheq...muka nampak lain...
cheq bukan suka solek bagai...tak pa la, hangpa conteng muka aku..jangan nampak macam hantu sudah...kahhh!

last sekali...aku nak ucap kat kawan baik aku ismalina terima kasih bawa aku jalan-jalan KL, walaupun sekejap je..dan juga kat Linda sebab sudi spend time sesama layan aku yang jarang sekali nak turun KL ni....harap kita kawan sampai bila-bila...(weh macam hangpa ada blog nak baca...hahaha)

miss all moment with uols...

4 comments:

syawalsimpsons said...

kalo join ngan aku beb, mmg selfie wefie semua ada la..aku pon hatu selfie jugak...hahahhhahha...best woo duduk jw merriot kan...

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer ! best tu jln2

Kesuma Angsana said...

Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html

QasehnyaRania said...

bestnya.
aamiin