♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 9, 2014

Cuti Hari Minggu..Keluarga Paling Utama...

Assalamualaikum...
Salam tengahari yg mendung sahabat2 yg manis...
Kembali buat kali ke dua hari ini di sini..
Time hujan ni..mata kuyu jek...nak elak dari tertidur, kita layan sini dulu sat..huhu
Sementara mood nak update duk mai nie...
Actually gambar semua kat bawah nie...dah update kat Instagram, meh nak share kat sini juga..hehe

Story weekend ja...banyak masa lepak kat rumah ...lepas tu ronda-ronda
=_=

Pagi Sabtu dan Ahad kita "merempit" ronda-ronda...(ate dekat saja pun...)

Roti bakar + half boil egg breakfast pagi Ahad di Astaka Lorong Kulit, Penang

 Petang Ahad kita nak ronda jauh sikit, semua bergaya dengan rayban habaq hang!...hahaha...

 Tiket ni...dapat menang contest Nissan kat facebook...nampak gayanya macam simpan dalam frame la, buat kenangan bak kata suami...hahhahaha.  siapa mau ? date sampai 17/9/2014 ni ja...hehe..kenapa saya tak pergi? last minute tak jadi, tak apa lah...belum ada rezeki nak sampai sana...Irfan makin besar sikit lagi best...hehe


okey..short story dari keluarga manis kami....hehe
terima kasih singgah sini ye..

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Nad MamaZN said...

kak beli mainan cars apa tu utk irfan? hehe...
sedapnya roti tu!
takpe tgu irfan besaq sket baru syok p legoland :)

el said...

1st time tgk roti bakar ada kacang tu..kat lorong kulit je ado jual ea hehehe

kemain 3branak ni pakai spek itam haha

comel je uols naik moto berdua

syawalsimpsons said...

uit roti tu...roti tu..menggiurkan ni..hahahha..bak sikit..adoii telan air liuq aku tgk ni

fazilzura said...

wahhh rempit2

aTieYusof Family said...

seronok bersama keluarga bila hujung minggu... kualiti time dgn mrk.. wah! seronok merempit tu...hihi

Siti Fatimah said...

Naiim pum dpt tiket free pi sana. Sekolah bagi. Tapi kami tak.pi. mang tak plan nak pi sana .