♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 10, 2014

Irfan dengan Cars Parking Garage..

Assalamualaikum..
Salam Manis sekali lagi sahabat..
Hari Rabu dah hari ini kan....ke Khamis? hahaha..

Share pasal Irfan kejap hari ni..dah update kat instagram juga hari tu.

Excited mula-mula dapat mainan ni ha...tak sabar nak ajak balik rumah nak main...hikss..

Nasib baik beli murah juga, beli kat Rope Walk masa weekend hari tu..dah namanya budak-budak baya Irfan ni, suka explore, ate dia pergi korek sticker kat parts kecik-kecik tu...hahahaha....penat Mama hias elok-elok..tak lama lagi hilang pula la parts tu..harap tak la noh,...Mama siap dah pesan kat Irfan " Irfan jaga baik-baik tau car tu.." Irfan pun jawab "Ok..Ok" harap betul apa dikatalah Irfan woooo!

best juga tgk mainan gini...dulu....Mama dan Baba tak dapat la nak main mainan macam nie....tak apa, main la puas-puas ye Irfan...biar kamu melayan zaman kanak-kanak kamu..hehe

8 comments:

Nad MamaZN said...

oo ni la mainan yg akak dok pegang masa naik moto tu ek? hehe

syawalsimpsons said...

aunty soya nak join sekali main boleh tak...

Nurzakiah Hanum said...

seronok dia

el said...

mainan kecik2 ni ssh nak simpan mcm anak2 aku semua pakat hilang ntah mn..last2 x beli dah mainan..diorg pun x bising ekekeke

irfan..main leklok k..pas2 sepah semua kasi mama tu kemaskan haha

Siti Fatimah said...

Beli gak dulu kat naiim. Last asyik terpijak je

Rizziela said...

syoknya dia

Ena said...

klu irfan blh jaga leklok mama akn terus rajin belikan menan lain kan mama.. ;D

PearlVelvet SueQys said...

Salam Singgah ! lama x ke sini...