♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 18, 2014

Random Photo..

Assalamualaikum...

Salam Manis dari keluarga manisku...

Alhamdulillah bertemu lagi di sini...sekejap ada, sekejap tak de...
Sorry la kawan-kawan, lama tak menjengah korang..

Sekali lagi minta maaf....gambar aku dalam blog ni, rasanya banyak snap dalam kerete ja, bukan nak menunjuk, cuma dalam kereta berkesempatan nak bergambar..entah la, mood nak bergambar kat luar tak dak, then macam tak sempat je nak snap dengan adanya anak lelaki yang cergas mergas ni ha...hehe..

Selalunya update kat akaun instagram je..hehe

 gambar masa weekend hari tu......

 out from Penang...lepak Sungai Petani macam biasa...

 Mama dan Baba Irfan ...control cung..haha

 sempat singgat rumah my Sis kat kepala batas masa nak balik ke Penang...seronok Irfan jumpa sepupu dia kakak Ain...

   cuti Hari Malaysia baru ni.....balik kampung suami di Baling, ada kenduri kahwin ..

 
 on the way nak balik Penang dah ni...hero kecil mengantuk tersengguk-sengguk, tapi bila Mama ajak posing, ikut je dia....sayang dia!

 kan dah terlentok kat bahu Mama...hehe..

 Lama tak balik kampung kat Selama...inshaAllah kalau tak dak apa hal minggu ni nak balik kampung without suami, huhu....rinduuuu....

Okey semua...nanti free update lagi ...thanks singgah sini korang..

5 comments:

el said...

oklah tu at least lepas rindu kat uols bila tatap gambar ni :)

fazilzura said...

xkisah le tmpt nye kt mne .. dlmketo ka .. umah ke .. janji sume ado ..

ada jgk le update gmba trbaru ..

cm haku ni , sure short corum ..

JaSSNaNi said...

hai dik...
lama tak jenguk kan..
ritu raya nak pi penang.. tapi tak kesampaian nak bawa budak2 naik jambatan pulau pinang ke2 tu.. appt banyak sangat.. :D

syawalsimpsons said...

windu nak tgk mung beb..kikiki..nampak irfan dah cepat membesar

Nurzakiah Hanum said...

happy family