♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 5, 2014

Weekend Lepas

Assalamualaikum...

Salam Manis korang..

Entahlah..hantu apa merasuk aku nie, memang dah jauh hati nak blogging...huhu.
Tak pa lah...kalau ada update kat sini, ada la ye...try my best.

Tempek gambar je nok..
 






Sabtu, Ahad dan Isnin(Replace PH Merdeka Day) ...makan nasi kenduri kahwin di Kompleks Tabung Haji, Penang, ke Kuala Nerang, Kedah rumah Rozie sempena kenduri doa selamat, hari seterusnya ada open house di rumah kawan suami di Nibong tebal ...dan lepakking di Sungai Petani......memenuhi masa dengan yang tersayang...besttt!

Ok daaa...jumpa lagi uols..
terima kasih tak tertingga buat korang yg baik hati ingat juga kat aku dan family...sayang korang
maaf jika aku tak dak masa nak kunjung balas korang...:(

#owhhh Johor Darul Takzim..nak pergi ke tak nie???huhu

4 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya banyak berjalan! sbg seorg yg kaki jalan saya suka btul bab2 berjalan2 ni heeh...

ooo nak p legoland kan? pi la kak...alang2 dah dpt tiket tu..

el said...

amboiiiiiii berjalan sakan korg ye..pas satu2 majlis ha hehehe sambil2 tu boleh lah berjalan2 no

Gieyana said...

Aq pon mls tul
Nk update..neway thks dtg umah..kusi jer kt org beb klau mls nk p..ekrke

Siti Fatimah said...

Berjalan sakan hampa no....