♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, June 16, 2011

Rindu Pada Si dia….

As salam....

Kembali lagi di sini, walaupun sekejap cuma....Mula entry dengan kesah rindu dulu la yer...hehe....

Rindu pada Si dia sgtttt...walapun baru dua malam pergi ke pantai timur......pergi kerna mjlnkan tugas, apa kan daya....t'pksa bkorban seketika...

Baby dlm perut mommy pun rindukan daddy ....hehehehe....lebey2 plak aku....

Zura

Tak sggup ku lepaskan tgn mu syggg.........ku menanti kepulanganmu...semoga Kanda slmt pulang ke pangkuan Dinda(ewah3x..hehe)....Aminnnnn....

Naseb baik ada peneman juga....bb syg yg ada dlm perut nie dan adik ku syg yg tgh cuti sem...idak la sunyi sgt....tp rindu akan sora2 si dia b'gurau senda manja...hikss...tak per, kan ada talian telepon sbgi alat bhubung.....hehe..


**Siapa tak windu suami sdiri kan......oleh itu call lah husband korang skrg...hahaha..

20 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

lama saya tak kemari

saya ucapkan tahniah
moga lahirnya anak yg soleh..amin

Wassalam

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

nice pic tu suka kita tengok cam dalam drama pun ada, tak pe nanti leh lepaskan rindu k...

Ena said...

sweetnyer pic ni..

suka suka suka..

suka bila ada mood rindu yg menggebu2 pada suami sendiri.. selalunya bila otstesen la kan.. hihihi

♥MAMASYAZA♥ said...

lagi best nanti bila ada baby, tak le sunyi, meriah suasana. take care ok

mummy_ayu said...

sweetnya....

fazilzura said...

ni samo kes dgn en munir ye

Farra Dhelina said...

auwwwwww so sweet! ;p

el said...

xpe nti kena tggl lg ada bb pulak best2...
suami hang lak rindu nak balik jpe mummy n bb ahaks

nureen said...

sape x syg laki oiii.... tp ni tgh berperang nih cam no nk wat slalu ja kami ni berperang pastu berdamai kahkahakahhahhh.. x perang x sah!!

zura@iwan said...

@Rozali

waalaikumussalam...

maceh Atok siggh cini gk...

maceh sekali lg.....aminnnnn...mdh2an..

zura@iwan said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

thks anje.....hehe....

aha x sbr nk lpskan windu...

zura@iwan said...

@Ena

thks...

ye betui tu...kena laa ada perasaan cm tu kan...hehe..

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

insyaAllah moga2 ada bb peneman nnti.....thks

zura@iwan said...

@mummy_ayu

hehe....i like...

zura@iwan said...

@fazilzura

aha bebs....sm la depa dua gi sn...hehe

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

hahaha...auwwwwwwwww....

zura@iwan said...

@el

kena ada daddy dia gk beb..tiggl n bb pon ...sll gk tingat daddy dier...hehe...

la ni pon daddy dia duk windu dh nie...hehe

zura@iwan said...

@nureen

mmg la....sapa x syg laki nohhh...

ala besa la tu..gaduh2 manja....lama2 baik gk...hehe

UmmiRosma said...

Suka akak picture ni..beautiful...

zura@iwan said...

@UmmiRosma

thks kak...sy pn suka..guna camera canggih org punye..hehe