♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 17, 2011

Family Day 2011~Last Day

As salam....
Malas nak story panjang2...ceta sket2 sudahh.....
2nd day di Cameron kitaorg chek out....then gerak ke Tea Frm di Sungai Palas...jalan dier mmg sgt m'cabar minda...hehe...apa2pon panaroma dier gt cantekkk....
P1130814
Ladang Teh yg sgt luas......
P1130815
P1130817
Sampai2 posing dulu....bersama family aku.....
P1130820
MakNdak ku with anak2 dier...
P1130824
Acu n Paksu sekeluarga...
P1130827
Ateh b'sama anak2 dan bakal menantu...insyaAllah...
P1130829
Family MakNgah n PakNgah...but picca family Mak Long n PakLong tak dan snap plak....
P1130826
P1130848
Lepak2 minum teh dulu...smbil cari mkn, lapar......hehe
P1130849
Aku mkn mushroom soup....sedap gak ...
P1130863
Perbincangan beramai2...sblm bertolak balik........sedih ye nk blk dahhh......
Alhamdulillah perjalanan kitaorg pergi n balik lancar dan slmt smpi ke destinasi masing2.....aku yg mula riso juga, tp aku tawakal...minta doa byk2 pada Allah...yg penting kena la jg diri kan....
InsyaAllah....family day tahun seterusnya akan diadakan di tempat yg lebey sesuai.....seronok berkumpul ramai2....dan dpt mengeratkan lagi hubungan keluarga ...betui tak....windu betui saat2 bersama adik beradik yg len.....huhu..

10 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

misti ada kenanggang manis ...kan

Wassalam

NM02 said...

syok la gathering cenggini kan. sejuk tak cameron skang ni?

fazilzura said...

wahhh besh nye snap2 ramai2...

amboi mak yong, lawo berskirt

♥MAMASYAZA♥ said...

lagi meriah pegi reramai camtu, baru best

ALoNa CintamaniszLite said...

Mmg zura...konvoi ramai2 utk gi bercuti mmg syok tambah2 ngan family sendiri..huh!!! terasa betoi kemesraan tu sbb dpt berkumpul wat aktiviti sama2, kan..mm..

Siap ada sticker kereta tu!!! hihi..

zura@iwan said...

@Rozali

waalaimumussalam...

semestinya Atok..kenangan yg x dpt dilupakan...

zura@iwan said...

@NM02

mmg syok...

sejuk gk le..sesekali angin mai...terasa le..tp mlm mmg sejuk..

zura@iwan said...

@fazilzura

aha....gmbr family ramai2 ada kt cousin aku..ngah tggu dia kasi ni...hehe

la ni bleh la pakai skirt tu...nnti bsr dh..x dpt la...

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

aha kak..tp kdg2 larik xtvt gk..haha...

zura@iwan said...

@ALoNa CintamaniszLite

betui kak....nk arrange kumpul sekali pon kdg2 bkn sng...sbb masing2 keje cuti x sm kan...kena ada commitment br mjadi....

sticker tu kecik je..hehe