♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 24, 2011

Hasilnya...

Assalamualaikum...

Pagi tadi setelah bertapa di klinik pakar O&G, hospital bersalin pulau pinang dari jam 8am-12pm, keputusannya fibroid dlm uterus ni masih ada.....tapi sizenya sama dr mula2 aku scan dulu di Klinik Kesihatan Jalan Perak sebesar 3 x 4 cm. Alhamdulillah dia tak enlarge....harap2 size dia normal je smpi ku bersalin.

Cuma aku sekrg perlu membuat pemeriksaan lanjut lagi, kena pantau lagi sebulan datang refer kat pakar lagi....lgpun doktor kata tak mengganggu bb dlm pewot. Alhamdulillah juga bb mbsr dgn jayanya....cuma skrg kedudukan bb masih breech, uri pun masih kat bawah, doktor kata skrg aku 24weeks...maybe bb akan pusing blk..insyaAllah hrp2 le...

Harap2 baby n aku slmt semuanya.....Aminnnnn.....

~ Ku MC hari ni...doktor yg kasi, kena injection sedas kt bahu tadi,lenguh gak ni......lgpon mak aiii..letih menuggu gak...besa la...kena byk kesabaran kan....

12 comments:

qasehqaleef said...

semoga semuanya berjalan lancar. insyaAllah...

el said...

dulu kak ipar aku pun cam kau gak
smpi dia selamat banak..ngan mende2 tu pun kuo sekali...
semoga semuanye ok...amin

♥ Che NamNam ♥ said...

InsyaAllah semuanyer akan ok nanti..ko doa banyak-banyak yer..:)

syanasaid said...

take care ok
aku doakan ko selamat smp tempoh bersalin

♥MAMASYAZA♥ said...

akak dah kwn sowang kat ofis camtu gak, setiap kali preggy, mesti doktor scan ada fibroid, tapi mmg tak mengganggu tumbesaran baby. bila dia dah bersalin, fibroid tu pun hilang, scan dah takde, pelikkan

zura@iwan said...

@qasehqaleef

amin.....insyaAllah

zura@iwan said...

@el

ye ke?
hrp2 cm tu la kan...semoga fibroid tu ilang trs...aminnn...

zura@iwan said...

@♥ Che NamNam ♥

thks my fren.....hrp2 cm tu la..

zura@iwan said...

@syanasaid

thks shbt..
aminnnn....

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

aha...alhamdulillah x mganggu..normal la kan..dia tumpang je....hrp2 semuanya slmt...amin...

fazilzura said...

bnyakkan sabar key..insyallah , banyakkan doa..moge2 baby dpt di kedudukan betui

zura@iwan said...

fazilzura@

thks beb....aminnn...mudaha2an semuanya ok, besa la aku ni pestime jd neves sket...hihi