♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 17, 2011

Family Day 2011~First Day…

Assalamualaikum...
Alhamdulillah rancangan hari keluarga sebelah mak aku berjalan dengan lancar, walaupun ada xtvt yg dirancang tak berapa menjadi....hehehe...tetapi p'cutian 2 hari 1 malam pada hari minggu baru nie mmg cukup bermakna kerna dpt b'kumpul beramai2 bersama ahli keluarga.
Sambil2 dapat merelaxkan pkran di tempat yg cuaca ye nyaman je........cameron ni kira tempat feveret cuti2 kitaorg gak.....
P1130779
Sticker sempena family day kali ini.....cute....Japar a.k.a Tokwan aku...
P1130758
Pertemuan dua hala di hentian Bukit Merah...iaitu konvoi dari kampung aku Selama dan dari Penang.....siggh utk mengisi perut makan pagi, masing2 bertolak awai...tp kitaorg dr Penang, m'hadapi mslh yg tak dpt dielakkan...keta sepupu aku buat hal, so sedikit lewat bertolak...
P1130759
Sian hubby....yg b'tgkus lumus merakamkan saat2 manis itu...tapi syg sgtttttt....tape tu rosak....huwaaaaa...tensennnn....
P1130761
Masing2 lapar tu.....menu mmg sedap gak, bihun yg dimasak oleh Ateh aku dan nasi impit n rendang daging My Mom buat.....
P1130869
Sampai sudah di Cameron Highlands...lebey kurang kul 12 lebey jugak le....lari timing sket, sbb ada mslh yg tak dpt dielakkan...
P1130768
Me with Ayong, posing sblm kuar jenjalan plak.....kitaorg check in apartment, so sblm kuar, rest utk solat n lunch sekali......
P1130776
Mieza, MakNdak, Ateh n My Mom....
P1130777
Gmbr b'dua ni je adooo...huhu.....jadi lah dr tak de.....lgpon aku mmg tak pegang camera, malass....hehe...
P1130778
Suka plak aku tgk picca ni....cute je anak saudara aku Ain menempek manja di sblh aku.....hb plak melentok manja ..hehe...
P1130781
Adik2 ku yg sgt ku sygggggggggggg......bila nk cuti2 cm ni lg ye....
P1130782
Kitaorg gi lawat strawberry farm...tp aku....
P1130784
cuma duduk dlm keta, sbb hb tak kasi jln byk sgt.....srh rest je...hehehe..
P1130785
ni lah Ketua keluarga tu...Tuan Japar...hikss....
P1130788
Sempat posing kat luar je sblm balik gi pasar malam kt Brinchang.....kaki aku ni, gatai je nk ikut serta dorang jln2...hahahaha..
Night market tu pun aku tak pergi...sbb t'lalu ramai org, dorang je pergi....so aku postpone sopping besok pagi di pasar tani kt Brinchang tue....tak ramai org sgt....Lagipun malam tue ada xtvt enjoy n sporting b'sama ahli keluarga...hehe....


** Next story coming soon.....tgguuu....

8 comments:

fazilzura said...

mmg hang x leh banyak sgt jalan2.. dh sarat on due baru leh jalan sakan2..bior senang banak

el said...

dlm dok diam2..berjalan hang no
jln2 gak no...tp ati2 taw
bestnye ada family day ni
x nah wat pun
tp nak wat gak le..aje suke2 best gak no

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

tentu yg paling gembira adalah Japar Bakri...moga pak cik sihat selalu

Wassalam

zura@iwan said...

@fazilzura

aha...tu lps ku byk rest je....

kalu x gi family day tu x best plak...jiwa lg tensen..hikksss

zura@iwan said...

@el

hehe..nk buat cm mn beb, dh plan lama..lgpon aku yg arrange. kalu x gi..lg aku x sng..

tawakal je la....alhamdulillah semua slmt....

best weyy...cer try buat...

zura@iwan said...

@Rozali

waalaikumussalam Atok

yupp..dia sonok sgtt...anak2 n ank menantu bw jln....

tp dia x thn sejuk tue.....hehe...amin...thks Atok..

UmmiRosma said...

How I wish dpt pegi sini nanti...
bestnya celebrate hari keluarga kat CH..Zura take care yea...

zura@iwan said...

@UmmiRosma

insyaAllah satu ari kak akan smpi juga...

aha best kan..kumpul ramai2 gini...