♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, May 19, 2014

Kawan "Gaduh"

Assalam..
Hai sahabat bloggers...
Are u Ok?
I'm not ok...tired
Badan rasa sengal2..
Cough juga..jangkit dari Irfan gamaknya...



Budak comey 2 tahun 7 bulan yang banyak akai...
Kawan "gaduh" manja Mama....nak cium budak nie..
Tapi tak boleh gomol sgt skrg...mau kena tampaq..haha
Sabar je la...

#letih jjcm kat Perlis nie...huhu
nanti rajin update ye

10 comments:

syawalsimpsons said...

abis PP mama la asik kena tampaq je kan..ahahhahahha

lieyalatif said...

haahahaah ni same kes mcm dayyan la nie..eksen...tak mo dah kene gomol2...laju jek nak tolak ....tapi kdg2 dengki lagi die tolak lagi lieya peluk...nangis2 hah dibuatnye haahahahahaah

Rizziela said...

sat ajer dah besaq kan

el said...

lain kot gegel ngan boboi
anak iols tu alana..dia suka gomol iols..iols pun suka gomol dia.xde pulak nak tampaq2 hahaha irfan irfannn
smoga cepat sembuh uols
tc ea

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

sue~

haha..
mmg mama asik kena tampaq
sakit woo..dh la tgn dia kecik..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

lieya~

ya la beb..
anak laki ni rimas kena peluk kot kan
tp kalau time manja tu..
dia cium2 kita smpi naik rimas..ahha..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ziela~

tu la..
alhamdulillah..
bsr sihat

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

ya la kot beb..
dia tk suka beb..ak gomol2 cium dia mcm bb2 dulu..
dia geram..dia tampaq..sakit woo..

alhamdulillah dh kurang batuk nie..

Kesuma Angsana said...

hehehe comel lah kawan gaduh ni ! take care yer zura

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

KA~

haha..
gadoh manja2 gitu...