♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, May 16, 2014

Cuti Wesak..

Assalamualaikum...Salam Jumaat...

Macam dingin je now..aktiviti blogging merundum..
Why? maybe bukan seperti dulu...
Kualiti dan kuantiti masa yang ada perlu digunakan utk aktiviti yang lebih penting..hikss
Neway...ak rindu juga nak update kat sini..
But blogwalking ikut pada free time..maybe as a silent reader je now..
Thanks yang sudi singgah sini ye...

Back to story...

Cuti wesak....

 Keluar juga bawa Irfan ronda2....ronda kejap je, kita cari makan....haha..

eh...me seronok sangat pakai shawl merah nie, memang dah aim lama nak beli shawl merah, akhirnya dapat beli kat #lockhijab...

 Petang Baba bawa kami pergi riadah kat rumah adik Baba...dekat juga dengan rumah ...

 Irfan main playground atas bangunan....hehe...


 Baba main sepaktakraw dengan geng adik...

 Pelangi petang hari....sangat cantik...




 Irfan seronok main dengan kawan-kawan...kawan nak balik tak bagi...hehe..

Get well soon Irfan, kelmarin Irfan batuk + selsema....:(

Happy Weekend korang....
Take care..


8 comments:

Nad MamaZN said...

gws irfan.. irfan nampak slim sket skrg..
cheeky je muka dlm gmbr 1st tu..geram!
1st time saya tgk playground kat roof top hehe

el said...

baju irfan tu mcm baju danish dulu
skun alana dok pakai..hahaha baju turun temurun asal boleh pakai ekeke

gws irfan bucuk aunty :)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

maceh auntie nad..aha irfan now mmg slim dh..makan ikut mood dia..

dia ambik gmbr tk de buat muka manja2 nad weh..hehe...

owwhh ya ka? kt penang mmg byk playground kt roof top..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

ya ka..
nnti bg depa pakai..leh sedondon..hehe

maceh auntie el..

Siti Fatimah said...

GWS irfan...

hmm..masa yang ada bawa anak jenjalan terapi gak tu kan.

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Siti~

maceh2...

ya la beb..kalau duk umah dia pun faham kan..boring gk..hehe

Cho Zila said...

sama cam akak dah tak ligat nak update blog... isyh malasjer rasanyer...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Cho~

tu la kak..
mcm tk mau amik port dh psl blog ni
tp syg nk delete..
update time ada idea je la kot..