♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, May 8, 2014

Bila tak de...dia muncul juga..

Assalamualaikum...

terima kasih Nuffnang...


bila dah malas....entry pun tak da....blogwalking apa tah lagi...
tengok2..muncul 5 BE...

Alhamdulillah...dah dapat ni, satu bonus....tak dapat itu bukan rezeki kita...

Blogging pun saja mengisi masa lapang...dan kenangan utk hari tua...dan utk tatapan anak2...
InshaAllah....

terima kasih pada rakan blogger semua yang masih sudi bertandang ke sini...
saya sayang anda semua...:)

20 comments:

Gieyana said...

Aq pon dh ignore jer nuff ni..dok nk cash out ujung bln tp bila mai ujung bln dh lupa. Neway congrats noh!

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Nad MamaZN said...

alhamdulillah...
tahniah kak zura! :)

syawalsimpsons said...

alhamdulillah..ada jugakkan

My Aisy said...

pergh banyak tul cpuv...saya punya satu jek...kadang ada kadang tak de...hihihi...

::NureeN:: said...

ada x kena ngan nuff aku nih.. mcm pelik ja
nak naik punya mkn tahun huhu

Rizziela said...

Meriah tu Zura

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Gie~

ak tgk sesekali je nuff tu..
bila mood tk rajin..ada gk yg masyukk BE tu..

ak nk cash out amount pun tak byk...
huhu...
thks beb

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

idzwa~

alhamdulillah..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

thks..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

thks nad...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

sue~

tu la...mmg tk sgka..
ada juga BE hehe..
eh lama tk nmpk ko..busy ke nok?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

My Aisy~

alhamdulillah....
saya pon tk sgka..
hrp2 lama bertahan...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

NUreen~

ada kot silap tang mn2 tu beb?
ak pon naik tk byk sgt la..
nk kena tggu bertahun2 gk br bleh cash out...huhu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ziela~

meriah2 ..alhamdulillah..

el said...

nah gak lah dpt byk cam tu
tp last2 dah jd ME..so tinggal beberapa ketul je..saja nk wat gempak hahaha..hope dpt bertahan lama lah kan..barulah masyuk..xpe janji happy blogging..ada ke xde rezeki masing2 kan kan

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

tu la..
kdg2 sat je dia menempek kan
dh jadi ME...
tk pa lah...rezeki masing2 kan..
berpada dgn usaha la kan..hehe

Siti Fatimah said...

ha... tu tandanya nak suh hang update bebanyak le tu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Siti~

hehe...
tk de apa nk update sgt kt blog ni weh..huhu