♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 22, 2011

Open House Sana Sini..

As slm…

entry x brp byk gmbr…mls nk snap2…last w/end ritu kira mkn aje kejenya, miggu sblmnya pon ada opn hse gk….thn ni byk plak opn hse….best2, aku mmg jarang sekali nk buat opn hse…tmbh2 time2 keadaan cm ni….btmbh la mls…hahaha..

cuti satu Malaysia tu balik rumah SP, lama gak tak overnight kt sn….kebetulan plak, jiran sebelah rumah buat opn hse, wahhh Alhamdulillah lgkah kanan km….syukur2…

P1140298

Pelangi timbul setelah hujan berhenti….otw balik ke Penang masa ari ahad tu….

P1140301

Keindahan langit setelah hujan……subnaAllah….cantek sgt……

Hari Ahad pn ada 3 opn hse…dpt pergi 2 tmpt je…..dr opn hse kt SP ke Penang…..rezki2 ari tu kan….kt Penang rumah Ateh aku, pergi pn dh lewat rumah dier….nasib baik ada simpan gk mknan kt aku….hikss.

P1140310

Kenyang sgt hari tue….bak kata org…mkn je puas2 skrg…nnti pantang tk leh nk melantak cm skrg…kakakaka….

Sekejap je masa berlalu kn…raya sbln pon nk hmpir2 melayari bahteranya……aku pn sdg menuggu saat2 kelahiran cahaya mata tercinta tak lama lagi….bila anak mummy n daddy nak keluar pun tak tau, berserah pada Allah S.W.T…..semoga segalanya dipermudahkan…amennn..

8 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

raya adalah time tuk makan sampai sendat perut..hehehehhe open house sana sini kan..

Jamiel said...

Murah rezki..
Weekend ni last week untuk buat open house..

::NureeN:: said...

mkn puas2 tau, nanti dh berpantang x leh mkn semua2 tue.. hehhee

zura@iwan said...

@Pepel BoNda AmaNi

aha ler...posa sbln kan...hikss

zura@iwan said...

@Jamiel

betui tu...Alhamdulillah murah rezki...

zura@iwan said...

@::NureeN::

ye la..time pantang nnti x le tingin sgt kan..hikss

Gieyana said...

mmg fenat..tp best makan2 nie..perghh! Makan smpai fengsan! Nnt raya aji aku nk wt makan2 lak..merajinkan diri..:D

zura@iwan said...

@Gieyana

aha...rezki2..mkn byk pon x per..hehehe...

ye ka...ry hj aku mybe dlm pantang la...hehe..