♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 8, 2011

Berbuka Puasa Bersama Family Si Dia..

Assalamualaikum…..
Dah masuk September dah pun…still nak update ceta yg bln lps…blog kn sbgi tmpt bcerita, so a ceta je lah..hikss..…
update pun malas, besa la org bz …kononnya…….jd ceta pun mcm basi sket arr….thanks pd uols yg sudi2 jengah umah yg mcm biskut ni…kejap ada…kejap tk ada….apa2 pon sy di sini masih mengingati uols semua.
Selamat Hari Raya Aidilfiti, Maaf Zahir Batin ye…….sempat lg wish kan…wpn kt FB dah wish ritu, cuma kt blog tak kesempatan nak wish…..hihihi…sure ramai dh up picca2 raya kan….meriahhhhh, sy ni ala2 kadar je beraya….bj pon tk sedondon sgt ngan hb, cari bj sekaler ngan hb tk jumpa2…..penat makkkk…hahaha..
Okesss….back to story la….melalut dh sy ni…….kitaorg b’buka posa bsama family hubby ritu, ayah n adik ipar dtg Penang….….…
Layan gambar je la….gmbr yg tk diedit…..huhuhu..
P1140075
Restoran Nelayan dpn umah je…..kitaorg layan Steamboat…..
P1140077
P1140079
P1140085
Kenyangggg……perut pon dh mengahhh….jom balik solat ……hehe…Alhamdulillah syukur rezki dr Allah...semoga murah rezki si dia...
Sblm raya ritu sempat gk b’buka posa bsama family sy di kampung…..dan family mertua sekali lg…..syukur dkt je….
Nanti up ceta raya plak yer….kalau rajin la yer…hehehe…

4 comments:

fazilzura said...

selamat menulis beb .. sihat ke?


lain sgt muke hang time kembang cm apam ni beb .. berseri2

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

saya pun ada cerita bulan puasa, tapi tak dan nak siarkan...he he

Wassalam

zura@iwan said...

@fazilzura

mls nk mnulis...tp plak aku karang...alhamdulillah sehat...

haha...kembng pp aku noh....

zura@iwan said...

@Rozali

wslm....

ye ke....ni pn x byk ceta pn atok..