♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, September 11, 2011

Kenangan Raya Aidilfitri 2011 : Selama

Assalamualaikum….
Entry raya sblm ni…kitaorg beraya di Baling kg en Hb…smpi la raya ke dua…reunion ex sekolah sy masa raya ke dua tu…nnti lah update.
Raya ketiga kitaorg blk beraya di kg aku plak…..smpi2 tue, family aku dh siap2 nk kuar beraya di Alor Pongsu kg Abah. Mmg menjd kebiasaan family aku, time ry kitaorg akan m’ziarah umah adik badik belah Abah di sn…
Sblm jln raya….meh slm2 dulu….
P1140210
Salam lah…tgk Ayah Ngah wat apa…hehe…
P1140213P1140220
P1140222
Dua org anak dr yg suka bgmborrr…hehe..
PB080483edit
Sempat lg b’gmbr kenangan di rumah Pak Long, Me with Achik, Ayong n Ain….
P1140223
cantik amik gmbr kt buai ni…..kt umah Pak Tam adik Abah kt Alor Pongsu…..
P1140230P1140234
Perghhhh…..hari ry ketiga mmg hari yg mengenyangkan…Laksa, Mee Rebus n Mee goreng… jln2 n mkn2 smpi lebammm…..Alhamdulillah, mmg berat makin nek la kan…..hahaha…
** Next entry – Reunion Ex SMKB pd hari ry kedua…..
** Sekali update....2-3 entry aku up....kahhhhhh.....

2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

berapa kg naik berat badan...he he

Wassalam

zura@iwan said...

@Rozali

Wslm Atok..

nek dh 60 lebey Atok..hikss