♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, March 23, 2012

MB dari dulu dan kini..

Assalamualaikum w.b.t.
Story last weekend nieyh…baru dpt nk abadikan di sini, aku dr zaman study lg mmg Marrybrown ni lah di terjah bila nk mkn mahai sket….sbb aku rasa nasi n sambal dia sedap….hikss. Tmpt berdating gak kt cini ….ahakss….dating ngan husband saya ler…
Last weekend saja nak kuar bw Irfan jenjalan…lama x mkn kt MB nieyh, so Cik Abe ajak gi mkn kt sn before gi cuci2 mata kt Queensbay…best nyerr…
Saya mls nk besarkn gmbr2 kt bwh nie….huhu….so tenung2kn lah…hahaha
1703201262617032012627
Menu wajib yg selalu saya n hubby amik Nasi Marrybrown n Nasi Ayam MB
1703201262917032012633
Irfan kalu tgk org mkn…haizzz dier smpi tkeluar2 air lur….tgn cpt betui nk capai….hikss…
1703201263417032012635
Seronok Irfan kalau jenjalan…….cpt baik syg….
1703201263717032012640
Kami di QB….sbnrnya ada tujuaan pergi tue…tp tk jd la plak…..jenjalan sakit kaki jerk…Irfan tido kejap je dlm stroller tue….nk bgn je dier…..huhu
** @ Hope Children Hospital..Irfan tido bleh update kejap..hihi

9 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Zura

kesian Irfan...tak dapat makan MB

wantie said...

sian nyer irfan. Dia dah nak masuk 5 bulan kan. kalau aku, dah aku suapkan Aleesya ngan kentang putar tu. ambik yg tak kena kuah la.

ada kan kat MB tu kentang putar. dah leh la rasa sket sket.hehehe..

Nad @ MamaZakwan said...

moga irfan cepat sembuh!

jenjalan dr blog kak G ;)
salam kenal ^_^

::NureeN:: said...

byk jugak n3 nureen terlepas yerr...
marrybrown lama x mkn, sllau klau g mkn bubur dia sedap :)

zura@iwan said...

@atuk

Wslm Atuk..

tu arr..sian plak dier...
x sbr tggu dia leh mkn...hihi

zura@iwan said...

@wantie

aha dh masuk 5bln ...aku ni x berani nk kasi lg...hehehe....x per la tggu dia 6bln...kasi dier mkn....

zura@iwan said...

@Nad @ MamaZakwan

amin...mudah2an dia pulih sepenuhnya..

slm kenai...dh add kamo...maceh..

zura@iwan said...

@::NureeN::

hihi...
km suka nasi dier n smbl...dr dl suka mkn..

CheNamNam said...

irfan dah ok?