♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, March 9, 2012

Kakak Ain dan Aliff Irfan

Assalam….
Ok lah stop ceta psl najis, tk lalu plak korang nk mkn nnti…hahaha. Story ni sblm Irfan tk sehat, masa kt rumah SP, Kakak Ain dtg rumah nk jumpa sepupu dia Irfan….lama tak jumpa. Sekarang kakak Ain dh bsr, cerdik dh dier….dpn camera suka posing plak tue. Irfan tengok pun nek hairan…..haha
03032012572
Senyum sokmo..Kakak Ain suka ckp: “Ain suka la Irfan, sbb Irfan comey….baby2 lain Ain tak suka….” sabar je la ko Ain, semua bb comey lahh, saja je ko nk bodek Mak Ngah ko yer….nnti bleh minta kat Mama n Abah adik yer….
03032012578
Irfan with Kakak sepupu dia Ain dan Mak Long…
03032012579
Sengih je anak Mama ni..kalu kena gaya dier la…pndai buat lawak kt dia gelak la dier…hihi..

6 comments:

wantie said...

hahaha.. dah pandai main yer irfan. good boy. cepat sembuh k.

::NureeN:: said...

bila bleh jumpe irfan ni?
hehhee.. dh besar pon dia..

UmmiRosma said...

Alhamdullilah...Im so glad to see Irfan now....he has grown so fast...love him...

zura@iwan said...

@wantie

sembang pon pndai...hehe

zura@iwan said...

@::NureeN::

tu arr....nnti dh bsr br dpt jumpe per...

zura@iwan said...

@UmmiRosma

Alhamdulillah kak....happy sgt...