♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, March 20, 2012

Khas Buat Si Dia: Selamat Ulangthn Kelahiran Sayang….

Assalamualaikum …hai ada org di rumah saya ke?? opsss kalu ada.. terima kasih la yer, buat la mcm rumah sendiri…hahaha…
Kembali lagi saya di sini buat julung kali ke brp pun ntah lah….kejap ada kejap tak de….mcm biskut, mkn biskut pun sodapppp….
Sempena b’day my kanda yg ke 33thn klmarin, saya mcuri masa utk update juga di sini…hanyalah sekadar peringatan di masa hadapan….si dia kerja shift petang, so tak dapat nak kuar2 celebration di luar, lgpun nak kuar mlm2 ngan si kecik tu….baik celebrate di rumah jerk…
17032012635
Dua Hero saya…..Sayang kanda saya….selamat ulangthn kelahiran, semoga awak memperoleh keberkatan di dunia n di akhirat…semoga awak dipjgkn usia agar kita dpt menikmati kebahgiaan di dunia ini higga akhir hayat….saya doakan awak berjaya dalam hidup awak, saya sentiasa bersama awak selagi saya ada…..terima kasih utk segalanya sayang….
19032012648
Saya ada kasi surprise kat si dia….hihihi….t’sengih je dia ….adiah IPAD ke? ipad dh ade…x larat nk layan…hahaha..
19032012651
Blueberry Cheese seperti yg si dia request…lgpon mmg aku nk belikan cake SR utk Hubby..satu utk Hb…satu utk aku…mn cukup 1 slice jer….hahaha..
19032012653
……si dia sgt2 suka...i likeee……saya telah memenuhi keinginan dia gak, dia penah sebut2 nak framekn gmbr kitaorg n Irfan…now saya dh laksanakn….yeayyyyy…

**Autopublish...

6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhhh cantik frame gambar tu.

syanasaid said...

ooohhh sweet hadiah tu
mmg lagi best dr ipad kot
heheee

UmmiRosma said...

soooo sweet....selamat ulang tahun Mr...

Cantik frame tu Zura...

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

hihi,,thks kak

zura@iwan said...

@syanasaid

aha...mmg best dr ipad...haha

zura@iwan said...

@UmmiRosma

thks kak....