♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, April 19, 2011

Saya Malas....

As salam.....

Saya minta maaf sebab malas nak blogwalking......dan saya malas nak update blog...sebab saya mmg dalam mood malas......kerja saya pn saya buat tak habis lagi ni, sbb tak dapat jln penyelesaian lagi..so saya mls nk layan....kekekeke...

Tapi kalau makan2....jalan2 saya tak malas.....hahaha...

Oleh tu semua kengkawan...jangan lah malas2 macam saya....itu tidak bagus yer.......teruskan usaha anda semua...rajin2 selalu....kah..kah..kah....

^-^ Ni pun kira update gak le yer.......dan saya geram la, tak dapat nak layan Maharaja Lawak....huhu....tgk youtube kt umah lak, line berukban tu slow thp cipan....geram mak aiii....

14 comments:

wantie said...

ha.. kalau kumpulan beruks tu laju. laju jer kan kita wat kerja. Tapi kalau slow memang nyampah. rasa mcm nak bakor jer..

Alona said...

zura..akak ni nk kata malas..tak jugak..nk kata rajin..tak jugak..huhu..

Ni tgh penin ni..tersebar dh 25 Jun ni kalo tak guna emel dari akaun gmail..blogspot kita akan terhapus..adeii..

nk kena ubah add emel ler pulak camni..sbb akak skang guna emel yahoo utk sign in blogger.com..uwaa..lecey!!!

InaAchik said...

kalo MALAS ko jadi kan alasan... memang sape taklerh pertikai sebab MALAS xder ubat! hehehehee...

have a good day dear...

nureen said...

nureen pon mls jgk lately ni.. keja jgn kata mmg bertimbun.. 2 ari ja x msk opis pergghh bagai dikata la..

tp blog totap update sbb asben suka tgk so nureen bertambah2 la suka update hehhee

zura@iwan said...

@wantie

mmg rasa nk bakor je berukban tu..tp x leh..sbb kita bayor bln2..hahaha...

zura@iwan said...

@Alona

ntah la kak..sy ni mmg x de ceta menarik pon..that why x ramai yg dtg jengah blog ni...tmbh2 sy mls, lg la x de org nk mai jenguk...hahaha...

eh kak...tu kabor2 angin je tu..hehe....

zura@iwan said...

@InaAchik

ye mmg nok...x de sapa leh tlg aku, melainkan diri ku sdiri daa..lgpon nok...aku mmg x de idea mnarik cm ko...hehehe....

same to u laling...

zura@iwan said...

@nureen

kita keja x btimbun sgt...tp satu keja tu..nk settle pening pala eden..byk dokumen...hahaha...

ok la..update sll la kan....insyaAllah moga kita rajin nnti..hehe

MiJa said...

saya pun malas.huhu.

Gieyana said...

aku malas nk gak...kekeke

ieda said...

huhuhu mood malas sudah menyerang ..
gi jauh2 mood tuu :))

akak jew x malas lagi nie dik ekekek

zura@iwan said...

@MiJa

haha..ko pon mls noh...ada geng..hehe

zura@iwan said...

@Gieyana

hg pon nk mls ke? jauhkan mls itu..haha

zura@iwan said...

@ieda

ntah la kak..makin mjadi2..tmbh2 x de idea..lg la..huhu