♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 6, 2015

Aidilfitri 2015 Memories...Part 1

Assalamualaikum....Selamat petang,

Tiba-tiba je menjelma kat sini, ada seru kot...haha, entry akhir saya update masa bulan jun 2015..lamanya..

Blog ni nak delete sayang...sayang seribu kali sayang...sebab banyak kenangan....tak pa, ada masa saya update. Terima kasih kalau ada yang masih sudi jengah blog saya ni....saya minta maaf kalau tak sempat nak blogwalking blog kawan-kawan.

Oklah..ada gambar-gambar kenangan masa hari raya baru ni, saya dah upload kat instagram dan facebook.  at last hati rasa nak upload kat blog juga....tapi jangan ikut rasa hati , nanti badan binasa...haha..

Tahun ni cheq raya kat kampung encik suami encem dulu....tak dak gaduh-gaduh nak raya mana, lagipun kampung masing-masing utara juga...raya kedua dah balik ke kampung saya plak...


kali ni mak saudara dari selatan memeriahkan lagi raya kami....adik arwah mak mertua sefamily berkampung di sini...malam raya, bergotong royong buat rendang ayam..ketupat lemang dah ditempah, esok pagi raya bersilat di dapur buat bihun goreng pula...ayah siap order satay mamak lagi...terbaikkk!


saya dengan dua orang adik ipar saya yang cantik manis...nampak sangat ahkak ipar dorang macam adik-adik...sebab adik ipar gojes sangat....kekeke..

lepas ziarah raya di Baling, kami jalan jauh sikit...ziarah raya ke Sungai Petani rumah Pak Teh encik suami...berkesempatan melawat kebun Pak Teh, apalagi masing-masing pakat berposing la..hehe..

sweet kan...hehe

 candid....tergelak pun ada....anak saudara saya ni, elok je melompat gituw....huhu

seronok tengok dorang berlari berkejaran.....

 lepas tu maklong suruh lompat! ada pula yang tak sempat nak lompat...hehe

irfan plak yang melompat.....hahhaa...

dari Sungai Petani....ziarah raya ke Kulim pula...rumah Pak Ngah encik suami.....

posing memasing....sporting....



Okeh...nanti kita sambung lagi...gambar raya kat kampung puan isteri pula, tapi tak banyak sangat....
terima kasih....

Wassalam...




2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya anak2

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zura,
pusin satu kedah beraya noooo
he3