♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 10, 2015

Aidilfitri 2015 Memories - Part 2

Assalamualaikum wbt..

sambungan dari entry minggu lepas....

raya kedua petang dah balik ke kampung puan isteri pula di Perak....raya ke tiga, Abah dan Mak buat kenduri tahlil, kesyukuran serta rumah terbuka raya..


 gotong royong ...

cantik manis...mak saudara, sepupu sepapat....

oppss tak banyak upload gambar masa kenduri ni...layan apa yang ada je la...

Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar...sanak saudara, jiran tetanga, kawan-kawan saya pun ada yang sudi datang...terima kasih semua..

next satu minggu yang datang....
tahun ni dapat juga gathering dengan kawan-kawan ex sekolah menengah...tahun lepas buat kat rumah saya...tahun ni plan last minute je pun, kebetulan sal nak  buat open house...so dapat la berkumpul juga..

duk bergambar saja dalam rumah sal ni...cantik rumah dier...cat dinding kena plak dengan color shawl aku...haha..


 cantik..hehe..


terima kasih sal di atas jemputan...meriah rumah hg dengan kedatangan kami semua...kekekeke...
bihun sup sal memang terbaikkk!...Alhamdulillah...

#update terbaru...Sal baru saja kehilangan ibunya yang tersayang pada hari Sabtu ....moga Sal sekeluarga tabah menghadapi ujian dari Allah SWT...Love you all my fren..

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

meriahnya

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zura,
sakan beraya yer :)
selamat hari raya uols :)