♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 15, 2015

Cuti-Cuti ke Cameron Highland Kali Ke Dua Buat Irfan

Assalamualaikum wbt...

Cerita throwback gak nie....bulan Mac 2015 hari tu, pergi cuti-cuti di CH meraikan birthday Baba Irfan juga..

Gambar kat bawah semua ni pun cilok from akaun instagram..banyak gambar dalam camera sony lagi..
bila la mood nak transfer gambar nak mari wooo...


Ya betui-betui Irfan, kali ke dua Irfan sampai sini.....Mama dan Baba memang suka honeymoon tempat sejuk..hikss..

kali ni kami stay kat Nova Highlands Resort , hotel baru .....bilik dia style apartment memang cantik, kami ambil yang ada one bedroom..tapi memang luas la bilik dier...


Irfan yang paling seronok...duk sebut hotel-hotel..sampai tak mau balik dier...huhu....


Mama beli kek untuk Babanya...dier yang bedal, tak pa-tak pa lalu makan...makan je lah ...


Tempat dah penah datang...so kita relax-relax je kali ni, tak de rush nak ke mana pon....layan tea di petang hari...melihat keindahan yang menyegarkan mata....


sejuk-sejuk dingin....seronok sungguh cuaca begini, haiihhh bila nak datang lagi ye...



malam hari kita layan steamboat, kami try kat Glory 78 Steamboat Snack Corner jalan nak ke Tanah Rata tak salah lah....memang awesome......tapi frust juga aku, sebab tak dapat nak layan sangat migrain menyerang.....huhu...sob..sob..sedisss



Birthday man nak layan western food..




Suka pula dier layan sand art ni....:)


Cameron with Love...strawberry kita layan makan kat atas sampai habis, nak bawa turun tak sedap dah...

Jagung memang kena wajib beli....


Coklat ni pun kena wajib beli....4 rm10....hehe..


Best kan cuti-cuti kat Cameron Highland ni...tapi masa kami pergi tu, ada construction jalan, tanah runtuh dulu tak siap lagi..seram gak bila lalu situ....siapa yang guna jalan dari Simpang Pulai akan lalu jalan sempit tu....inshaAllah kalau ada umur panjang, ada rezeki kita datang lagi ye Cameron..



Love,
Zura..Peace

5 comments:

syawalsimpsons said...

bila nak jalan2 kat cameron lagi ni

Nad MamaZN said...

saya nak sgt pi, tp x pi - pi lg huhu

Nurzakiah Hanum said...

best kan cameron

Suziey Ahmad said...

waaaaa irfan...mkn ape tu..sedap nmpk..hotel baru ek..nice view..bestnya holiday Cameron..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zura,
waaaa
iols ghindu caneron
dekat tapi dah lama tak pi sob3