♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 10, 2015

Musim Cuti Sekolah..Musim Kenduri Kendara...

Assalamualaikum wbt...

Lama giler tak update kat sini, rasanya masuk 5 bulan kot.......hampir-hampir terlupa macam mana nak post entry...huhu

Nasib baik tak lupa password...kekekeke...

Actually memang tak aktif sangat macam dulu, sekarang suka update kat instagram je, .facebook pun dah jarang sangat..malas nak online...kesibukan dengan rutin harian..iyo laa...

Kebanyakkan gambar-gambar dalam entry blog ni , semua diambil dari instagram....tak dan la nak transfer gambar bagai....haihhh..

okeh ni story paling latest ye kengkawan...banyak rasanya cerita throwback nanti...inshaAllah..

Cuti hujung minggu baru ni...kan musim cuti sekolah, dapat la juga 2-3 jemputan kenduri kahwin, kali ni kita makan nasi kenduri di kampung suami, kat kedah...

Ada juga gambar kenangan dengan pengantin...ni kenduri kahwin rumah kawan suami....tengok Irfan yang berbaju melayu, mood apa entah sejak kelmarin dia nak pakai baju melayu je.....dah la baju dia makin mengecil...huhu


 lepas tu sambung pegi kenduri rumah kawan aku pula....haihh lama tak jumpa depa berdua ni, setelah tinggal zaman sekolah.....tak sangka dapat bertemu juga....

dari kiri Intan, aku, nani dan ina my bff.....thanks Ina ajak aku join, dapat juga jumpa kawan-kawan lama...

Me with my bff Ina....ni nak pergi makan nasi kenduri next day, hari Ahad...

mencabar kali nie...sebab berjubah, berbaju kurung pakai lawa-lawa dah berpeluh...jungle trekking kitaorang nak masuk jalan ke rumah kenduri...kekekeke, ate empunya kereta malas nak bawa masuk kereta dier...kan dah kena jalan control ayu...ko ingat dekat nak masuk tu....hahahha..

Ok itu aje kot ceritanya...nanti kita rajin update lagi....
Sekian...terima kasih pada yang masih ingat blog zura&iwan co. nie...

Love,
Zura..Peace!

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

most common month
aku selalu alki bini mesti gelak sbb bulan ni bulan kelahiran kitaorg, time ni la ramai bina masjid

Nurzakiah Hanum said...

banyak kan kenduri

syawalsimpsons said...

cantik la kuning baju pengantin..kuning di raja