♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 19, 2011

PuteraKu Sudah 2bulan…

Assalamualaikum….

Mama Aliff Irfan kembali ke sini semula….pastinya nak update cerita pasal Aliff ler..hehe..dah berumor 2bln lebey pada 15/12 lps….

17122011309

Bagus anak Mama nie, kena cucuk sekejap je nanges….good boy!

17122011310

Alhamdulillah berat Irfan dh nek…dr 4.8kg masa sebulan ke 5.6kg, tiggi anak Mama nie…skrg dh 59cm…ikut gen Papa dier la tue…hihi..

17122011312

Pandai ketawa, b’sembang bila di acah….

17122011311

Terima kasih pada kengkawan Mama Irfan yg sudi siggh sini yer…..ok lah len kali Mama Irfan update lagi…..

Mama Irfan masih bercuti lagi sbb kena jaga Irfan…..next yr baru start keja…..hehehe…

16 comments:

ak yuyunz said...

happy 2 months irfan :) ..

zura, cuti 90 days ke?

zura@iwan said...

@ak yuyunz

maceh auntie yunz..

cuti 60dys..amik extra cuti je...

UmmiRosma said...

Assalam dear,

Alhamdullilah...life is so blessed with these lovlies...

Baby montel and comel. Kat sana cuti hanya 60 days je? Now kat Brunei dah dinaikkan ke 105 hari. I thought kat Malaysia pun gitu jugak?

Anywy..take good care of yourself and baby yea...*hugs*

wantie said...

wuish.. Irfan dah 5.6kg dalam masa 2 bulan jerk. Aleesya dah nak masuk 5 bulan pun baru 5.8kg.hiksss

Tinggi 64cm. masa check last week, BMI dia turun ke petak kuning. hahaha.. tak balance

::NureeN:: said...

dh 2 bln irfan.. pandai tgk camera.. :)
1st cucuk slalu bb x nangis zura, yg seingat nureen cucuk 5bln kot yg bb nangis & demam, sbb nurse kata ubat dia kuat cikit.. :)

zura@iwan said...

@UmmiRosma

Slm kak...

Alhamdulillah kak...semoga kbahgiaan ini bkekalan...dlm kehidupan ini pasti ada pahit n manisnya kan...

Kak..kalu keja swasta je majority comp x amik 90hari....k/tgn kerajaan dpt la 90hari tu...

Terima kasih kak....luv u 2...

zura@iwan said...

@wantie

aha....dia bdn jenis sedap kut...moga2 sehat la sll....

irfan plak jenis tiggi...stakat ni BMI dier maintain...mudah2an ok la..

zura@iwan said...

@::NureeN::

tu le..dh 2bln...tgk camera tu ada gtg2...tu psl la...

masa cucuk sbln pon nanges sket je...mudah2an cucuk strsnya dia strong le..

Gieyana said...

cepat ms berlalu noh..dh besar dh Irfan..:)

Sidratul Muntaha said...

rasa nak kunyah pipi dia..
zura..
dah ade kat penang tak bulan 2 ni nnti?!
insyaa Allah nak ke sana semula.
aritu tak dpt nak tgk ko dgn kak gie sbb ko dah blik selama

el said...

xsunyi hang skrg eh dah ada irfan
meriah lah ngan gelak ketawa ngis beliau tu....besor dah nok..dulu hang membulat je..kejap jek hehehe

zura@iwan said...

@Gieyana

tu la...time flys...cpt2 dier mbsr...amennn...

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

hehe..pp dia mmg labuh...
i'Allah bln 2 ni ada kt png dh ler...
oo ye ke..apa2 nnti rojer yer....kdg2 x de kt png...

zura@iwan said...

@el

alhamdulillah kalu papa dier g keja x sunyi la ada dier...
mmg meriah kalu dia nanges sket geram ...hahaha..tp x jd marah bila dia gelak....
tu psl..skrg aku dh slim blk..rasa cm nk kena kasi berisi sket bdn nie..huhu..kurus plak..haha

Farihan said...

irfan gud boy kan, nanges jap jer..ensem sgt nie..:)

zura@iwan said...

@Farihan

hihi...maceh aunty...