♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 3, 2011

Selamat Ulangtahun Kelahiran Mak Tersayang…

Assalamualaikum….
[Entry simple coz tuan empunya blog tk brp sehat…huhu..]
Hari nie 03 oktober 2011 hari ulangthn kelahiran mak yg ke 54thn…Alhamdulillah km dpt bkumpul adik beradik w/end br ni sempena celebrate bday in advance khas utk mak. Semoga mak dpjgkan usia, sentiasa dberikan ksihatan yg baik….dan murah rezki…amennn..
P1140348P1140365







Kitaorg bkumpul di rumah kakak aku di Bertam, Kepala Batas…then after magrib btolak ke tmpt yg dirancang. Puncak Mutiara Cafe, Kg Pelet…pestime bw family aku kt sini….
P1140366P1140369
Time w/end mmg ramai org betui….besa la tggu mknan lmbt sket arr…..sbr2….yg penting dpt bkumpul cm ni sgt besttt….
P1140374P1140386
P1140383P1140381
Kami adik beradik sygggg Mak n Abah…..syukur kerna masih lagi mempunyai mak n abah bsama2....hargailah mereka selagi mereka ada di dunia ini....

6 comments:

::NureeN:: said...

perut dh nmpk besar tp bdn maintain lagik cayalah.. t c yerr.. mcm bb boy je klau tgk dr saiz perut.. hehhehe betol ker?

wantie said...

Happy bezday to your mom.. Semoga panjang umur dan sihat. Sihat untuk nak jaga cucu nanti yer...

zura@iwan said...

@::NureeN::

hikss..mmg pewot aku je nek...part len x brp nek sgt....hehe...

dr scan mmg nmpk boy le...x per kita tggu bb kuar....

zura@iwan said...

@wantie

thks....amenn...semoga mak aku dberikan kesihatan yg baik....

Gieyana said...

kg Pelet lg! Dh brp kali hg p nie? Ekekkeek..dok nk p tp x ter'p lagi..nnt lah!

Neway, hepi belated birthday utk mak hang..

zura@iwan said...

@Gieyana

hahaha...byk kali dh mai ni...kali ni pestime bw family aku plak...hehe...

thks yer...