♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, October 2, 2011

Saya Minta Maaf...

Assalamualaikum w.b.t

Title entry mcm gempaq je kan....ye mmg nak minta maaf wpun raya sbln dah habis...tapi tak semestinya raya baru nk minta maaf..hihihi..(entry tanpa gambar ye kengkawan)

Ekceli nak minta maaf pada semua kwn2 blogger or silent reader yg ada dtg terjah kt blog ku yg tak sbrp nie...sudi membaca ceta2 ku, meniggalkan komen2 yg sgt2 ku hargai....tapi ku tak bls balik kunjugan kwn2.....bkn ku tak bniat nak pegi blog kwn2...tp ku cam tak de masa skrg, kat opis nak buka blog....tp tk boleh tiggalkan jejak, dan sejak pregnant nie....nk BW jd tk rajin...hikss. Oleh kerna itu, rasanya byk ceta2 kwn2 yg ku tlps kan.....sgt2 gerammm. Skrg aku lepak2 kt Facebook je pon... Terima kasih byk2 pada yg masih sudi mbaca kisah2 km kt blog nie....kalu ada yg tk suka ku tk paksa...ikut la...

Pejam celik....pejam celik, dh masuk bulan Oktober....and dah hampir my due date utk melahirkan permata hati zura@iwan ke dunia ini.....skrg me dh 38w++, rasa tak sabar pun ada...takut tu lagi la.....dgr pasal sakit2 nie....tp try thinking positif, yg penting bykkn bdoa agar segalanya dpermudahkan. Ada ke yg tk sbr nk tggu Junior Zura@Iwan nie? hiksss. Oleh itu d kesempatan ini, aku n hb nak minta maaf gak pada siapa2 la yg pernah aku buat salah n silap.....mana taw kan...dlm masa t'dkt ni t'bersalin...tak sempat plak nak minta maaf....hehe....


12 comments:

mama tisya said...

smoga smua dipermudahkn..

Naura said...

Gud luck akak!!

Rizawati Abd Rahman said...

moga dipermudahkan proses bsalin... & slmt mnjalani tempoh berpantang yg best! :)

[-suziey-] said...

cool ok..bykkan berzikir dan selawat..tenang kan minda..think positive..smga selamat semuanya..

Rinna said...

Moga dipermudahkan iyer Zura..dan selamat semuanyaa..

zura@iwan said...

@mama tisya

amenn.....mudah2an...

zura@iwan said...

@Naura

thks Naura..

zura@iwan said...

@Rizawati Abd Rahman

amenn.....thks Riza...

zura@iwan said...

@[-suziey-]

ye beb...thks ye......smoga slmt semuanya...

zura@iwan said...

@Rinna

amenn...thks kak..

Gieyana said...

aku pon x dan nk BW..random jer slalunya BW..slalunya wt autopublish siap2 time weekend psl mlm slalu jd cikgu Nureen belajar n bla..bla..bla.. Cuma kdg2 take five gak layan tenet tp x more than 2 hrs..

Kejap jer time flies kan...:D

zura@iwan said...

@Gieyana

ntah la..nk BW cm x de masa arr..blk umah aku byk relax dr on9 ni...hehe...

aha...cpt je ms blalu...