♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, July 30, 2011

Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Saudara Tersayang…

Assalamualaikum...entry tertangguh nie.....huhu...
Sambutan hari ulangtahun kelahiran yg ke 4 tahun anak saudara aku yg tsayang NurAin Najwa pada hari sabtu lepas berjalan dengan lancar.....sgguh excited bila Mama dier kata nk buat bday kat umah Opah dier....tak sabar2 dah....hehehe..
P1130907
P1130916
Kek dari air tangan Opah dier......cantekkk n sedappp.....
P1130920
P1130922
Hasilnya......kek dibuat khas utk bday Ain n Abah dier, ulangthn kelahiran pada bulan yg sama...save2...hehe
P1130925
Ain yg happy sgt....comot la masa nie....hehe..
P1130926
Cu La ain....with Amar aka cousin kecik..hikss.......
P1130930
Decoration hasil tgn My Sis Achik...
P1130936
Doa pembuka majlis oleh Atuk Ain.....
P1130937
Malu2 la plak diaorg nk nyanyi....last2 aku yg nyanyi..haha..."Happy Birthday To You"..hahahaha...
P1130938
Kek dipotong berdua.....
P1130943
Antara menu hari tu...Kek Batik, Bihun, Nasi Impit n Kuah Kacang, Agar2, Dadih, Keropok dan Air jus timun...hehe
P1130949
Ain...SLmt Ulangthn Kelahiran yg Ke 4thn syg.....semoga mjadi anak yg soleh, dgr ckp Mama n Abah taw......
P1130955
Sanak saudara yg datang......
P1130956
Apa dorang buat ni......hehe...Ain takut bunyi Pop Pop tu....letup2 tu le....hahaha..
Alhamdulilllah majlis bjalan dgn lancar...yg penting meriah....aku tak byk sgt buat keja, hnya dpt tolong yg ringan2 je...nk buat keja berat2 mmg kena marah le....hehe...

p/s: Me balik kampung lg...balik berehat di kampung......tak dapat nak attend majlis pertunangan Adik Ipar di Baling......minta maaf byk2, rasa serba slh sgt2....huhu...

8 comments:

::NureeN:: said...

besday party yg meriah.. tgk cake tue cantik sure sedap

Dee said...

kek smpi dua tu..mesti sedap..

Rizziela said...

memang meriah betul..kek siap ada dua tu..memang best

zura@iwan said...

@::NureeN::

aha meriah..hikss..

sdp..mak yg buat kan..hehe

zura@iwan said...

@Dee

celebrate sekali utk abah dier...ada dua kek...hehe

zura@iwan said...

@Rizziela

alhamdulillah meriah gk....
celebrate dua sekali ..kak pun dua arr...

fazilzura said...

APPY BESDAY AIN .. semoga jd anak yg solehah ..

wah besh nye dpt makan kek .


** lama nye hang x update story hang

zura@iwan said...

@fazilzura

thks unty....

kek feveret tu..hehe

tu arr...aku ni jrg dh nk update weyy...