♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 5, 2011

My Sis In Law Engagement

Assalamualaikum.....
Sesekali je aku jejak kaki di sini..maap le jika ada kwn2 yg dtg terjah sini tp tak berupdate....ada ke yg dtg?huhuhu...
Apa2 pon nk update sket pasal pertunangan adik iparku pd weekend lepas....walaupun aku yg b'gelar kakak ipar ni tk dpt nk hadirkan diri....huhuhu...disbbkan mslh kesihatan yg tk dpt nk dielakkan....
So layan gambar je lah......
P1130966
Hantaran dr pihak perempuan, merah+putih....jambangan bunga coklat tu adalah wakil dr aku...hiksss...
P1130980
Debaran menuggu kdtgan rombongan...
P1130988
Hantaran dr pihak lelaki....
P1140020
Masanya cincin disarung....sudah dibooking...heheehe...
P1140028
P1140030
Jamuan mkn yg simple je....
P1140037
Slmt Bertunang...dan Tahniah pd My SIL yantie dan syukri..semoga kekal higga ke akhir hayat....amennn...
P1140043
Last but not least.....suamiku bgmbr bsama adik2nya......
walaupun ketiadaan org yg tsyg di sisi semasa majlis pertunangan ini......diharap kegembiraan ini tidak t'henti....kita tetap sentiasa mengingati beliau...Al-Fatihah buat arwah MIL...

6 comments:

fazilzura said...

salam lalink...

ado je yg setia menjenguk blog mu ni..

sure meriah , tema ala2 merah aka itam ye...

tu nape plak le sis in law hangx senyum tu.? berdebor2 yek...

el said...

pic last tu awat sil hang masam jek..lucu lak rsnye...
sexy lah baju dia :)

Dee said...

sexylah bajunya..tp napa muka masam je..senyumlah sket..nti kahwin paksa dia senyum ok..

zura@iwan said...

@fazilzura

ye ke....thks la kt ko sbb sudi gk jengah blog aku ni.....syggg ko kuat2...

alhamdulillah meriah gk wpon mil aku x de...huhu...

aha dia x senyum..mmg jenis cm tu...bdebar2 gk tu..hehe

zura@iwan said...

@el

dia pns tu...hehe...
besa dh pakai cm tu..mgancammm..hehe

zura@iwan said...

@Dee

hiksss...woww cekci,,,hehe,,,
dia style ssh senyum tu..aha nnti kawin senyum la kut...